Mit tudok ilyen esetben tenni,vagy hova fordulni?
Ez elég kamu szagú,először is nem jön ki rendőr ilyenkor többynire.Járőr jön be (hasonló,de nem ugyan az!),és mivel ők zajongtak még este 8 után figyelmeztetést kaptak volna akkor is,ha ők voltak akik kihívták őket.Semmit nem kapott volna a párod azért,mert felment szólni.
De egyébként ki se jöttek volna arra,hogy "feljött megkérni a szomszéd,hogy kussoljunk",nem gondolod hogy minden szarra felugranak,ha csak nem hazudtak valami mást,de azt meg a 2 fél közt megbeszélik,nem az van,hogy egy szól a másikat meg automatikusan mennek lecseszni minden kérdés nélkül.
Nálunk is voltak kint,mert bejelentette a szomszéd hogy hangoskodunk.Tényleg hangosak voltunk,de nem szándékosan,zárlatot kapott a riasztó (vagy valami baja lett) és kb 20 perc volt lekapni onnan,semmivel nem akart kikapcsolni,pedig nem egy olcsó vacak volt.(eleve a lakásban volt,albérlet)
Próbáltuk lekapcsolni,de mivel nem ment létrát is ki kellett szedni a raktárból meg minden..
Mondtuk is mikor átjött pampogni (pontosabban a párom,én a létrán voltam már akkor),hogy nem szándékosan visíttatjuk mi is a fejünkbe,csak nem lehet kikapcsolni,felrepülni meg nem tudok érte,és még oda fent is meg kellett keresni,hogy mi tartja életben a cuccot,ugyanis kikapcsoló gomb nem is volt rajta.
Annyira megértő volt,hogy amint haza kotort onnan járőrt küldött,magyarázkodhattam neki is.Azzal hívta ránk,hogy hangosan hallgatunk zenét többszöri figyelmeztetésre is.
Alighanem fel se mentek,csak lent pampognak egymásnak,hogy már megint hallják a gyerekeket.Nekem már ez a 23 órakor labdáztak sztori is meredek,és már rég a többi szomszéd is szólt volna nekik.
Azt mondtad egy hete ilyenek és eddig nem volt velük gond,kétlem hogy most mentek át kő bunkóba,csak tényleg fel kellene menni szólni.
Bár sok mindent nem tud csinálni azzal,hogy ébren van és nem tud elaludni a gyerek ez tény,de labdázni biztos nem fogja engedni,ha eddig engedte.Ne itt legyél szájhős hanem emeld meg magad és tessék tenni annak érdekében,hogy kényelmesebb legyen nektek is.
Nem fogják azt mondani,hogy aludjon máskor,hát ez is hülyeség,hol mondanának olyat,hogy ne este aludjon a párod meg abban a 2-3 órában..
Ha ennyire nem túlzod el még egész hihető is lett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!