Két éves kisgyereknek milyen kismotort,triciklit, hasonlót?

3: szerintem meg lehet segíteni ebben, nem feltétlen az a jó, hogy várunk.
Máskülönben annak, hogy kismotorozik sok köze nincs a futóbiciklizéshez - max anyniban, hogy mind a kettő gurul. De az egyikhez tudni kell egyensúlyozni, a másikhoz nem.
Most ilyenje van,amit kinőtt:
Ezen már nagyon ügyes,csak már nagyon kicsi neki. Plusz ez amiatt rossz volt,hogy az ülés nagyon hátul van,így mindig az ülés előtt ült,amit írtam is.

Ez után egy hagyományos futóbicikli éles váltás szerintem. Nem élvezné valószínű, nem lenne sikerélménye vele.
Én egy yvelot vennék (használtan) - annak hátul dupla kereke van, így stabilabb. Majd ha azzal megy, akkor az egyik hátsó kereket ki lehet venni.
Utána vennék normál futóbiciklit.

Két évesem most kapott rollert. Nagyon imádja, hamar megtanult vele menni.
Van az a hagyományos műanyag kismotorja is, azt is szereti, sokat száguldozik vele. Meg mi is vettünk neki futóbiciklit, de azt ő egyelőre nem annyira szereti. Nem tud vele olyan gyorsan menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!