Két éves kisgyereknek milyen kismotort,triciklit, hasonlót?
Figyelt kérdés
Kérlek ajanljatok olyat,ami nektek bevált! Egy évesen kapott egy kis negykerekut de ez igazából ilyen első jármű,már kinőtte. Ráadásul nagyon messze volt az ülés a kormánytól így rendszeresen az ülés előtt ült. Most már kinőtte,nem tudja belokni sem magát. Kislány amúgy,de nem hiszem,hogy ez számít.jan. 30. 14:54
11/11 anonim 

válasza:

#10 Vagyok, most néztem a képet hogy mi van neki eddig. Én ezután biztos hogy vennék egy sima kismotort első körben.
Azt látom a játszótéren, hogy ezt élvezik legjobban a gyerekek. Lehet hogy ez az egyensúlyérzéket nem fejleszti annyira mint egy futóbicikli. De egyrészt ami most van neki ahhoz képest ez is haladás. Márészt ezekkel tényleg nagyon lehet repeszteni. Sok 1,5-2 év körüli gyereket látok lent ahogy tepernek vele. Lányomnak is ha levisszük, akkor hozzánő a fenekéhez, erről homokozik, bemegy vele a trambulinba, kergetik egymást motoron a többi gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!