Immunerősítő 18 hónapos gyereknek, ami be is vált?
Lisac szirup, vényköteles.
A 4 éves lányomnak 2 éve egy két kisebb orrfolyást leszámítva nem kapott el semmit
Nem agyonoltoztetni, 20-21 fok nappal bent, ejjel hidegebb , napi 2-3 ora friss levego ( telen is ). Napi minimum 5-6 fele zoldseg , gyumolcs. Nem hebe hoba, hanem minden nap.
Ne dormivel, kakaoval, szivoszalas vackokkal legyen teli a gyomra etkezesek kozott, hanem gyumolccsel. Igy lesz immunrendszere. Sajnos a Mo.-i kultura nem ez, azert beteg mindegyik folyamatosan 😩
Nem eszik, válogatós. A gyümölcsök még hagyján de semmi zöldséget nem tudok beleerőltetni. Annyira anyatejes volt, hogy szilárdat nem fogadott el szinte semmit, amióta mérsékelten engedem szopizni azért javult a helyzet evés terén de nem az igazi. Napi szinten órákat van levegőn, erdőben azzal nincs probléma.
Az anyatej miatt nem alultáplált de mint írtam a “normál” ételeken még dolgoznom kell.
Köszi az ajánlásokat.
Ezt sose értettem, hogy miért kéne megvárni amíg fogy? Ha látom, hogy valami nincs rendben, nem úgy eszik vagy gyarapszik akkor csak csak kéne valamit csinálni. (Első körben vitaminpótlás stb.)
Nem kötekedésképpen írom, csak nem szeretem megvárni, amíg már kialakul a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!