Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Immunerősítő 18 hónapos...

Immunerősítő 18 hónapos gyereknek, ami be is vált?

Figyelt kérdés
Jelenleg D-vitamint és Omega 3-at adok neki, ritkán vasat, az étvágya nem az igazi és arra gondoltam kicsit “tuningolnám” az immunrendszerét kúraszerűen.
tegnap 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alpikol
tegnap 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi, de az immunrendszer alapvetően attól lesz jobb, hogy "tanul", ahhoz meg elkerülhetetlenek a betegségek (vagy oltások).
tegnap 18:24
 3/11 A kérdező kommentje:
3 éves kortól ajánlott csak hivatalosan.
tegnap 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Lisac szirup, vényköteles.

A 4 éves lányomnak 2 éve egy két kisebb orrfolyást leszámítva nem kapott el semmit

tegnap 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az immunrendszert nem lehet tuningolni. Sovány a gyerek? Mondta az orvos, védőnő, hogy alultáplált?
tegnap 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem agyonoltoztetni, 20-21 fok nappal bent, ejjel hidegebb , napi 2-3 ora friss levego ( telen is ). Napi minimum 5-6 fele zoldseg , gyumolcs. Nem hebe hoba, hanem minden nap.

Ne dormivel, kakaoval, szivoszalas vackokkal legyen teli a gyomra etkezesek kozott, hanem gyumolccsel. Igy lesz immunrendszere. Sajnos a Mo.-i kultura nem ez, azert beteg mindegyik folyamatosan 😩

tegnap 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Vitacolan
tegnap 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem eszik, válogatós. A gyümölcsök még hagyján de semmi zöldséget nem tudok beleerőltetni. Annyira anyatejes volt, hogy szilárdat nem fogadott el szinte semmit, amióta mérsékelten engedem szopizni azért javult a helyzet evés terén de nem az igazi. Napi szinten órákat van levegőn, erdőben azzal nincs probléma.

Az anyatej miatt nem alultáplált de mint írtam a “normál” ételeken még dolgoznom kell.

Köszi az ajánlásokat.

tegnap 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Amíg nem fogy vagy az orvos nem mondja, hogy baj van, addig tök fölösleges. Kisfiam nemsokára 5 éves, a mai napig rettenetesen rossz evő. Én is próbáltam nála az étvágyjavítókat, Béres csepp, Vitacolan, semmit sem értek.
tegnap 20:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Ezt sose értettem, hogy miért kéne megvárni amíg fogy? Ha látom, hogy valami nincs rendben, nem úgy eszik vagy gyarapszik akkor csak csak kéne valamit csinálni. (Első körben vitaminpótlás stb.)

Nem kötekedésképpen írom, csak nem szeretem megvárni, amíg már kialakul a probléma.

tegnap 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!