18 hónapos gyermeked mekkora ruhát hord(ott)?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem. Mi most kezdjük a 86-ost, de úgy látom több helyen, hogy azt másfél éves korig írják.tegnap 21:55
1/10 anonim válasza:
92-est,
Most két és fél éves, és 104-110-est hord (a fazontol függ.
Pl szűkebb farmerbol kell a 110, egy otthoni mackonadragbol elég a 104. Pulcsibol a 104 kell)
3/10 anonim válasza:
74-est 😁
Most 2 éves, most hord 86-os métetet. Nem nagy csajszi, az tuti
6/10 anonim válasza:
80, lassacskán kezdi kinőni. A testvére 86-ost hordott 1 éves korától majdnem 2 és negyed éves koráig.
10/10 anonim válasza:
86-ost hordott leginkább a fiam akkor még, amin meg is lepődtem, mert viszonylag nagy gyerek, mindig idősebbnek nézik... Még gondolkoztam is rajta, hogy ha rá jó az életkor szerinti ajánlás ellenére 20 hónaposan is a 86-os, akkor egy átlag gyerek mekkora ruhákat hordhat 😀
De valóban változó amúgy a méret a márkától függően is (pl. H&M nagyobb méretezésű, Takko kisebb, utóbbiból 104-es átmeneti kabátot vettem neki ősszel, mikor pont betöltötte a 2-t, pedig a többi márkából még jó volt rá a 92-es is...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!