Mas 18 honapos gyermeke is ilyen nyafogos, akaratos, rosszasag?
Lanyom mindenert sir, kicsit raszolok, mar gorbul a szaja, 1000x elmondom, hogy nem szabad, azert is hozza akar nyulni, ha egy masodpercre nem nezek oda, kiborul a viz, szetszakitja az ujsagot, a tavkapcsolo mar a szajaban van, kinyirja a laptopom, eldolti a viragot....mindent nem tudok elpakolni elole, szamitogepet (nem laptop) nem tudom szekrenybe zarni, minden fiokra nem tudok nyitasgatlot szerelni, lecsavarozni, kiuriteni polcokat, hogy le ne ramolja a konyveket. Mar kapott is ki erte, de nem hasznal.
Nagyon anyas, egesz nap a fenekembe lenne, reggel sirva ebred, meg akkor is, ha hajnalban felebred, es athozzuk, mellettunk is sirva ebred, delutani alvasbol ebredve altalaban nem sir.
Remelem nem marad ilyen "anyam asszony katonaja". Felre ne ertsetek, imadom, csak borzaszto allandoan a nyavikolast hallgatni, holott nem gyozom puszilgatni, szeretgetni, megis ugy nez ki, mintha szeretet hianyos lenne, mintha nem lenne eleg neki a szeretetem. Van, hogy ugy nez ki, hogy ok nelkul razendit, vagy nagyon aprosagokert. Nagyon erzekeny a lelke.
Gyorsan beidegeli magat hulyesegeken, ha nem ugy van, ahogy o akarja. Nem lehet vele elmenni vasarolni, mert nem tud nyugton maradni, ha 10 percnel tobbet kell az autoban ulnie, akkor mar hisztizik es vegig uvolti az utat. Talaltam egy modszert, ami altalaban bevalik, kukorica pelyhet adok neki (kukacot). Ha a babakocsival megyunk, ugyanez a helyzet. Szoktam setalva is vinni, de neha muszaj babakocsival menni.
Esti altatas borzaszto. Mar mindent kiprobaltunk. Este 10-kor tudom lerakni. Probaltam ottmaradni mellette, hogy ugy aludjon el. Annak az a vege, hogy 10 perc utan felebred, hogy hol vagyok. Mellesleg haromnegyed ora, mire elalszik, ha mellette vagyok. Egy csomo felekeppen probaltuk mar. Sehogy mashogy nem megy, csak ugy, hogy berakom az agyaba, es 5 percig sir, majd elalszik. Koztunk nem tud aludni, allandoan rugdossa az apjat, meg szerintem nem is egeszseges.
Kinoheti ezeket? Ugye ez csak atmeneti?
mit jelent az, hogy kikapott már?
szerintem nem véletlen a kategória. 18 hónapos még baba, de úgy érzem, te kisgyereknek tekinted és talán pont ez a baj, hogy olyanokat vársz el tőle amit még neki nem kéne.
bocs ha félreértettem.
most tényleg érdekel mit értesz az alatt, hogy kikapott?
remélem egy 1,5 évest nem vertél el mert pakolt.
amiket leírtál- a sírás kivételével- minden ennyi idős babára illik. hiszen ők még most fedezik fel a világot és mint egy szivacs szívják magukba az információkat. már ha nem akadályozzuk meg ebben.
de tudod az, hogy kinyitja a laptopodat nem hiszem, hogy rosszaság lenne. te is kinyitod, nem? érdekes dolgok vannak rajta számára, nem? akkor?
vagy, hogy kinyitja a fiókot. na ná, ott vannak a felfedezésre váró kincsek!
ennyi idősen már benne van a hiszti korszakban és a szeparációs szorongás 2. hulláma is most jön.
próbálj meg úgy hozzá állni a gyerekedhez, hogy ezeket elfogadod.
modcer - a magyar oktatási rendszer eredményének gyöngyszemei
taps taps taps
Az esti alvasra talaltunk gyogyszert:D
Eddig csak en probaltam meg letenni aludni, egy este megkertem parom, hogy probalja meg o....jon at 2 perc mulva a parom, gyerek nelkul, hang se hallik a szobajabol...kerdem, mit csinalt, azt mondja semmit, csak korulneztek a szobaban, lerakta, betakarta, es kesz...hat en hiaba csinalom ugyanugy, nem mukszik, igy attol a naptol fogva parom teszi le este aludni:D
Ugy orulok neki, hogy vegre nem sirva kell elaludnia:D Delutan sajna nekem kell leraknom, mert parom dolgozik.
Par napja atrendezodott a reggeli felkeles, hamarabb kel 1, neha 1.5 oraval.
Koszi a valaszokat. Lanyom a teregetesben szokott segiteni foleg, porszivozasban tegnap segitett tolni a porszivot.
Pakolni is most mar sokkal jobban tud. A multkor kiboritotta a kukacot, mint mar sokszor, es mondtam neki, hogy addig bizony nem ehet tobbet, amig vissza nem teszi mind egy szalig a zacskoba. 10 percig tartott, sirassal kiserve. Azota is kiboritja neha, de 2-3 visszapakolas ota sokkal gordulekenyebben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!