Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy jobban bírjam?...

Mit tegyek hogy jobban bírjam? Gyerek téma

Figyelt kérdés

Gyermektelen nőként belecsöppentem egy olyan szituba ahol 2 kisgyerekről kell gondoskodjak. Ne a miértet kérdezzétek hanem megoldást hogy mi a titka aki jól bírja pörög? Valamit szed ???vagy sok kávé?

Vagy más dolog?

2021. máj. 28. 06:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
7%

"Nem kamuzok, a Te szavaiddal élve, külföldről jöttek haza, NEM járnak jelenleg intèzménybe. Ha csak kötekedni tudsz, menj innen."

Akkor be kell őket íratni, miután TANKOTELESEK.

Amugy meg ott hagytad a munkahelyed egyik napról a másikra és a semmiből neveled őket ?

2021. máj. 28. 12:29
 22/22 A kérdező kommentje:

Főiskolás vagyok, így ráérek. Nem értem ezt a számonkérő stílust, nyilván nem az a családtag mondott fel akinek fix állása van, én tanulóként jobban ràérek.

A beíratás nem az én dolgom sem szülő sem gyámjuk nem vagyok. Csak a felügyelet az én dolgom egy időre.

2021. máj. 28. 13:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!