Mit tegyek hogy jobban bírjam? Gyerek téma
Gyermektelen nőként belecsöppentem egy olyan szituba ahol 2 kisgyerekről kell gondoskodjak. Ne a miértet kérdezzétek hanem megoldást hogy mi a titka aki jól bírja pörög? Valamit szed ???vagy sok kávé?
Vagy más dolog?
Több részletet légyszi.
Mennyi idősek?
Mennyire ismertek korábban, és ez marad így?
A fokozatosság, a hormonom segîtenek.
Nekem a kávé is.
A napirend és a következetesség nagyon fontos.
15 hónapos és lassan 3 évesem van
Hát ez így nehéz. Ilyen helyzetbe ritkán kerül az ember, hiszen vagy megelőzi a gyereket egy terhesség, vagy az örökbefogadásra van ideje felkészülni.
Ha nem voltatok közeli viszonyban, akkor nehéz lesz. Általában a gyerek iránt érzett szeretet segít túllendülni mindenen. Nem tudom, itt jelen van e. Ha van ra lehetoseg, erdemes egy allando segitot bevonni, pl egy bébiszittert. Kávé meg hasonlók nem hinném hogy sokat segítenének.
Hát igen, szerintem is az visz hogy mégis csak a saját gyerek, együtt 'nőttetek fel', ismered, szereted, stb...
Én ismerek hasonló korú gyereket, aki nem az én gyerekem, hát biztos nem bírnám vele 😳
Ilyenkor szerintem az ELHATÁROZÁS az egyetlen mód...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!