Mit tegyek hogy jobban bírjam? Gyerek téma
Gyermektelen nőként belecsöppentem egy olyan szituba ahol 2 kisgyerekről kell gondoskodjak. Ne a miértet kérdezzétek hanem megoldást hogy mi a titka aki jól bírja pörög? Valamit szed ???vagy sok kávé?
Vagy más dolog?
Oke, akkor most kérlek fejezd be a kamuzást.
Magyarorszagon altalanos tankotelesseg van 3 éves kortól 16ig, ergo a gyerekeknek kötelező az óvoda napi minimum 4 órában akkor is, ha külföldről jöttek haza és akkor is, ha külföldi állampolgárok lennének
Nem kamuzok, a Te szavaiddal élve, külföldről jöttek haza, NEM járnak jelenleg intèzménybe. Ha csak kötekedni tudsz, menj innen.
15 Nekem gyermektelen nőként ez új, hogy nonstop velem vannak és nekik sem lehet könnyű új ember, új emberekkel körülvéve ...szomorúak , semmi se jó nekik, hisztisek amit megértek de nehéz.
Ha az idő engedi minden nap menjetek sétálni /játszótérre, hátha ott össze tudnak barátkozni hasonló korú gyerekekkel. Ha esetleg van ismerősöd ilyen korú gyerekkel összebeszélhettek, hogy együtt mentek játszóra, hátha könnyebb nekik ha találnak 1-2 barátot.
Utolsó voltam
Nem tudom, hogy fiúk vagy lányok esetleg is-is. Ülj le velük játszani kicsit. Fiúkkal építhettek akadálypályát kisautónak, tornyot, gyurmafigurákat, festhettek, ilyen korban szeretnek mindent összemaszatolni, főleg magukat :) Toronyépítés, aztán lerombolás.
Lányokkal együtt babázni, szituációs játékok, úgyhogy gyurma, festés, szinezés, rajzolás.
Kirakózás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!