Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy jobban bírjam?...

Mit tegyek hogy jobban bírjam? Gyerek téma

Figyelt kérdés

Gyermektelen nőként belecsöppentem egy olyan szituba ahol 2 kisgyerekről kell gondoskodjak. Ne a miértet kérdezzétek hanem megoldást hogy mi a titka aki jól bírja pörög? Valamit szed ???vagy sok kávé?

Vagy más dolog?

2021. máj. 28. 06:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A helyzet ettől bonyolultabb, külföldről jöttek haza, óvodába csak szeptembertől mennének. Így nonstop elfoglaltság.
2021. máj. 28. 07:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Még az is benne van opcióval, ha itt vègkepp nem bírják akkor külföld, más rokonnal. De ezért írtam ne a miértet kérdezzétek hanem valami megoldást. Egyszerűen nehéz ez nekem, hiába szeretem őket.
2021. máj. 28. 07:57
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

Oke, akkor most kérlek fejezd be a kamuzást.

Magyarorszagon altalanos tankotelesseg van 3 éves kortól 16ig, ergo a gyerekeknek kötelező az óvoda napi minimum 4 órában akkor is, ha külföldről jöttek haza és akkor is, ha külföldi állampolgárok lennének

2021. máj. 28. 07:58
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Megoldás az, hogy nem kamuzol összevissza, hanem leírod a valóságot és akkor esetleg lesz valakinek ötlete.
2021. máj. 28. 07:59
 15/22 anonim ***** válasza:
28%
Mit nem bírsz?Azok már nem olyan kicsik.
2021. máj. 28. 08:22
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem kamuzok, a Te szavaiddal élve, külföldről jöttek haza, NEM járnak jelenleg intèzménybe. Ha csak kötekedni tudsz, menj innen.

15 Nekem gyermektelen nőként ez új, hogy nonstop velem vannak és nekik sem lehet könnyű új ember, új emberekkel körülvéve ...szomorúak , semmi se jó nekik, hisztisek amit megértek de nehéz.

2021. máj. 28. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Először próbálj valami napirend szerű dolgot kialakítani. Reggeli, tízórai, főzhettek együtt, mehettek játszótérre, sétálni, hogy kicsit megismerjék a környéket. Uzsonna, esti fürdés játékokkal, soksok habbal pancsolással.
2021. máj. 28. 10:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha az idő engedi minden nap menjetek sétálni /játszótérre, hátha ott össze tudnak barátkozni hasonló korú gyerekekkel. Ha esetleg van ismerősöd ilyen korú gyerekkel összebeszélhettek, hogy együtt mentek játszóra, hátha könnyebb nekik ha találnak 1-2 barátot.

Utolsó voltam

2021. máj. 28. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérdezd meg, hogy van e kedvenc meséjük. Délutáni csendespihenőt tarthattok, amikor ők lefekszenek te pedig mesélsz nekik.
2021. máj. 28. 10:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy fiúk vagy lányok esetleg is-is. Ülj le velük játszani kicsit. Fiúkkal építhettek akadálypályát kisautónak, tornyot, gyurmafigurákat, festhettek, ilyen korban szeretnek mindent összemaszatolni, főleg magukat :) Toronyépítés, aztán lerombolás.

Lányokkal együtt babázni, szituációs játékok, úgyhogy gyurma, festés, szinezés, rajzolás.

Kirakózás.

2021. máj. 28. 10:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!