Hogy viselitek, hogy a gyereketek mindent tönkretesz?
De figyelj, akkor mit vársz? Milyen tanácsot kérsz? Persze hogy talál magának elfoglaltságot ha unatkozik, és tekintve hogy kisgyerekből van, jó eséllyel ez az elfoglaltság az lesz hogy felfedezi maga körül a világot. Ha pedig a világ törékeny, az bizony néha el fog törni.
Erre csakis az a megoldás hogy lekötöd te olyan dolgokkal amik nem törékenyek, hiába ismételgeted hogy te utálsz játszani. Van egy két éves gyereked, embereld meg magad. Kérd meg az apját hogy segítsen, olvass szakkönyveket, keress egy (képzett!) dadust aki megmutatja, menj el te magad egy pszichológushoz, mittudomén.
Arra nem fogsz tanácsot kapni hogy hogy tanítsd meg csöndben vigyázzban ülni egész nap, mert erre még olyan 6-8 évig legalább nem lesz képes és utána is utálni fogja. Már az sem egészséges hogy kvázi ketrecbe zárod, berakod az ágyába egész napra. Nem tesz jót a fejlődésének, a mozgásának. A gyerekkel foglalkozni kell, olyan nincs hogy nem csinál semmit. Az a szobapáfrány.
Egyre jobban remélem, ez egy kamu kérdés... na meg a válaszaid, a lomisok, a templomajtó...stb...
Nagyon gáz vagy ember!
Mikor gyereket vállaltál, mit gondoltál? Ül majd egész nap? Vagy 2évesen már szabályszerű sakk party-kat nyomtok?
Ő egy gyerek, könyörgöm. Aki játékot, odafigyelést, szeretetet igényel... ha ezt nem kapja meg, meg is értem ha így viselkedik.
Miért nem vettél egy kiskutyát helyette? Mondjuk azt is napi párszor ki kell vinni pisilni, az is megeröltető...
Eskü az ilyen embereknek plüssmacit se adnék, nem gyereket.... és még büszke rá, hogy nem akar a gyerekével foglalkozni... komolyan eldobom az agyam.
Neked van szükséged segítségre, nem kicsit. Nem a gyerek a hülye...
Van kutyánk is, vettem azt is, de kinti, elég neki napi egy séta. Amúgy vele sokat játszunk kint 3-an, a kicsi is nagyon szereti, kimegyünk, labdázunk vele meg ilyenek.
Amúgy attól hogy nem szeretek játszani még szerintem lehet gyerekem, de elsősorban nem én akartam gyereket, hanem a férjem, én többet biztos nem szülök, de amíg nincs honnan tudod eleve milyen leszel? Én sem így képzeltem el... A kicsiket nem szeretem amúgy annyira, mert értetlenek, a nagyobb gyerekekkel már nincs bajom, ennyi, majd megnő ő is.
Nem fogsz tudni játszani vele nagyobb korában sem, mert ahhoz most kellene lefektetni az alapokat.
Arról ne is beszéljünk hogy utálni fog mint a szart.
Elég sokan írtak nem tudtam végigolvasni mindent. Legyél határotzottabb. Bántani nem szabad semmiképpen sem. Sarokba, büntiszékbe felesleges rakni.
Lehajolsz hozzá, belenézel a szemébe és azt mondod, ezt Tilos! TILOS! És elviszed onnan. Következetesen mindíg, mindíg határozottan.
Ennyi idő után belefáradva gondolomár csak egy laza n szabad, elviszed van.
Nekem 3 kisördög fiam van. Nagyon nehéz és fárasztó velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!