Hogy viselitek, hogy a gyereketek mindent tönkretesz?
Én minden nap alkalmazom szinte a :
kiságyba betevős
oda leüljél és nem jöhetsz el onnan
Stb. trükköket..
Mégsem hat..
Majd a lomizás után elviszem pszichiátriára is.
Nem lehet arrébb rakni a hűtőt az asztaltól?
Először szerintem azt kellene hogy a szék pl tiltólistara kerüljön.
Ha felmaszik, leszeded, ha újra kihuzza a széket akkor elveszed a kezét.
Mit reagál ilyenkor? Vagy ha mondjuk olyat fog meg,amit nem szabad és határozottan elhúzod, esetleg kicsit racsapsz a kezére?
Ezt a székről leszedemet, elhúzom is csinálom egy nap 30*, nem tudom, én már ebbe bele is fáradtam, 8 hónapos kora óta jár, azóta kb másból se állok mint pakolom őt is innen onnan le, meg arrébb. De csinálom, meg muszáj, csak látszatja nincs.
Ha felmászik és leszedem, akkor van hogy elkezd kapálózni és hisztizik, de van hogy semmit, hanem elszalad, játszik egy kicsit leül, stb, aztán 10 perc múlva ugyanúgy megy fel. Ha rácsapok a kezére, azon nevet, vagy csapkod ő is, utánoz engem.
Akkor 10 perc múlva újra leszeded és ez így tart napokig.
Kövezz meg, de szerintem te nem pakolászásába fáradtál bele, hanem a gyereknevelésbe. Hagyd a gyereket az apjára vagy a nagyszüleire, te meg pihenj egy nagyot, vagy írasd bölcsibe és menj vissza dolgozni, mert ez a sztori így nem kerek.
2 éves sni-s gyerekem van, elég komoly problémákkal, de még ő sem viselkedik ilyen kezelhetetlenül. Nekem elég kamu szagúnak tűnik ez a kérdés.
Nagyszülő nincs, apja van vele sokat nagyon is, szerencsére jó a kapcsolatuk, az apját jobban is szereti láthatóan.
Március 16.án kezdi a bölcsődét, már be van íratva amúgy.
#6 Köszi a választ, talán ez volt a legjobb. A dolog ott bukik el, hogy a férjem szerint a gyerek teljesen egészséges, normális, ha vele van nem csinál ilyeneket, mert ő foglalkozik vele rendesen, leköti, én meg nem foglalkozok vele megfelelően, és azért csinálja velem ezt, figyelemfelhívás.
De én ilyen típus vagyok, nekem nincs kedvem játszani vele meg egész nap ilyen gyerekes dolgokkal molyolni, nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!