Alacsony gyerekek szülei, iskolás gyereketek hogy viseli hogy nagyon alacsony?
nekem lányom van, tudom ez a jobbik eset ha arról van szó hogy nagyon alacsony. Épp hogy betöltötte a 6 évet és iskolába ment, amit egyébként nagyon jól csinál, szereti, szinte mindenből ügyesebb még a 7-8 éveseknél is. De az osztály nagy része már bőven elmúlt 7 éves, és hát olyan kicsinek érzi ott magát.
Tudtuk mikor elvittük 6 évesen iskolába hogy ez lesz, de úgy voltam vele hogy 7 évesen is ő lenne a legkisebb az osztályban (az egész család mélynövésű, apa is én is...)
Szóval szeretném ha megtanulná elfogadni a tényt hogy mindenhol ő lesz a legkisebb.
Szerencsére eddig nem kezdték ki miatta, inkább cukinak találják, de el jön majd az idő mikor - mint mindenkinek - haragosai lesznek akik nyilván ezzel is támadják majd, jó lenne felkészülni és tudni, mivel bátoríthatom
Egyáltalán nem kezeljük hátránynak..
Igaz fiatalabb a lányom.
Neki nehezebb dolga van, mert a 1,5 évvel fiatalabb övcse 1 év alatt beérte.
Nálunk az én családom magas..én is
Ő a férjem családjára ütött (anyós 154 cm após 166 cm)
Én örülök, hogy “cuki pici”
Rühelltem a nagy lakli lenni..mondig első voltam a tornasorban.
Mai napig görnyedek...
Mekkora gyerekről beszélünk (meg a többiek)?
Tényleg pici (pl: 6 évesen 100 centi alatt) vagy csak az osztálytársaihoz képest?
6.5 éves, 110 cm.
A többieknél egy fejjel alacsonyabb. Néha tesz ezzel kapcsolatBn említést. Ezért gondolom hogy zavarja. Pl tegnap egy kisebb veszekedés során közölte hogy a másodikosok csak azért barátkoznak vele mert kicsi és ez tetszik nekik.
Sok barátja van egyelőre mondtam is neki nem hogy örülne hogy vele még a másodikosok is barátkoznak....de zavarja biztos mégis, ha megjegyezte..
110 nem is kicsi egy 6 évesnek, ezt erősítsétek
vagy pont nem kellene nagy feneket keríteni ennek az egésznek.
Az én lányom augusztusban lesz 6 éves és megy suliba. Kis termetű, most 106-107 cm körül van.
Az ovis csoportjaban már mindenki elmúlt 6 éves és egy fejjel magasabbak nála. Lanyomat ez egy pillanatig sem zavarta sosem, úgyhogy nem aggodom h a suliban zavarni fogja.
Nyilván a tornasor legvégén fog állni (ahogy én is anno), de majd megmondom neki hogy ezen ne aggódjon mert a cuki pici lányok tetszenek mindenkinek, és sokkal jobb ilyennek lenni mint nagydarab langaletának:)
Próbálj a hatranyabol előnyt kovácsolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!