Gyereketek mondott, csinált néha ijesztő dolgokat?
Kislányom eléggé gyorsan fejlődik és volt néhány dolog, amivel a frászt hozta ránk.
10 hónaposan, mikor az apja éjszakás volt, épp altatni próbáltam, felült az ágyban és elkezdett boldogan integetni a félsötét szobában a semmibe és mondogatta, hogy "heho" (hellora mondta ezt mindig).
1 éves volt, amikor vidáman, mosolyogva nézett egy pontot a falon, ahol nincs semmi és integetett. Másfél évesen megkérdezte este tőlünk, hogy "ki ez" mutatva az ajtóra, egyszer meg a pelenkázón mutatott a szokásos pontra a szobájában és mondta az apjának, hogy nézd ki ez. Kb 3 hónapja, mikor beraktam a kiságyba aludni, felnézett a falra, befogta a szemeit, nem értettem mi a baj, nehezen aludt is el. Aztán 30 perccel, miután kimentem hihetetlen sírásba kezdett, hogy "bántott, bántott". Februárban lesz 2 éves. Tegnap vacsoránál, odamutatott a konyhában a mosogatóra és ezt mondta : "ott a bácsi, ott is bácsi, ott meg néni". Totál megijesztett. Kérdeztem, hogy milyen bácsi, de csak vigyorgott és nem mondott semmit. A nénit megértem, mert van ott egy vintage kép egy rajzolt nővel a falon, de semmi "bácsis" kép nincsen. Tudom, hogy nagy a képzelőerejük, meg hogy most nagyon hülyének tűnök, de nekem ez nagyon ijesztő volt. A szobájában pedig nincs semmi, se matrica, se kép.
A gyerekem nézett mögém,kérdezte mi az a fény?Mondtam,hogy a konnektorba be van dugva egy kis irányfény,mire ő :nem az hanem ami fölötted van és fehér???
A gyerekek nagyon nyitottak még ezekre a dolgokra...még nem csukódott be a harmadik szemük!!!Miért is ne érzékelhetnének?Annyi minden van ami fölöttünk áll!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!