Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiesett a babakocsiból. Mit...

Kiesett a babakocsiból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél éves fiam kiesett a babakocsiból. Egyre kevésbé ül benne nyugodtan, be volt kötve de addig izeg mozog míg ki nem szedi magát a pántok közül. Amíg kinyitotam a kaput, felugrott egy másodperc alatt és ennek köszönhetően ki is esett a betonra, hassal érkezett, a fejét nem ütötte be mert feltartotta. Felkaptam, kb 1 percig nagyon sírt, aztán megnyugodotott, azóta eszik iszik játszik, jó a kedve. Semmi külső nyom nincs rajta, de én nagyon ideges vagyok. Szerintetek vinnem kellene valahova?
2020. szept. 19. 17:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Meg kicsit másabbnak érzem én személy szerint, hogy 80 centi magasból lezuhan, vagy felbotlik.

De lehet tényleg csak én spilázom túl. :(

2020. szept. 19. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
80 centi? Ez egy új info. A lényeg, hogy nincs különösebb külsérelmi nyom. Ha egyéb gyanús jele sincs (beszédzavar, hányinger, megváltozott koncentráció stb), akkor szerintem felesleges ezért kivizsgálásra rohanni. (Egyébként, gondolj bele, sok más kisgyermek sokat esik, mire megtanul járni.)
2020. szept. 19. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
hogy a volt gyerekorvosomat idézzem, ha a dübbenés után sírást hallunk, nem kell aggódni, majd ha dübbenés és csönd, kell lélekszakadva berohanni a gyerekszobába... én meg az öcsém és túléltük az életveszélyes totyogókorunkat, szóval szerintem tényleg így van.
2020. szept. 19. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez az agyrázkódás esetén helytálló. De a kérdező írta, hogy nem a fejét verte be, belső sérüléstől tart.
2020. szept. 19. 22:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Lemértem, csak 45 cm magas.
2020. szept. 20. 04:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!