Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány foktól adtok mellényt a...

Hány foktól adtok mellényt a gyerekre?

Figyelt kérdés

Van egy 2 évesem

Ma már vettünk neki egy mellényt mert jönnek a jó idők.

Hány fokban reális a mellény?

tegnap 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk jelenleg 18 fok van.

Egy vastagabb pulcsival pl én már ma raadom ha megyünk ki később.

tegnap 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Sosem. Az egyiknek vettünk egyet, mert kikönyörögte a mintája miatt, de talán 2x volt rajta - amúgy személy szerint sosem értettem a létjogosultságát: ha szükségem van rá, hogy valami melegítse a felső testemet akkor azzal együtt a karjaimnak is van, ha nincs meg nincs... Ez olyan, mint a vastag rövidnadrág, most vagy fázik az ember vagy nem 🤷
tegnap 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Pufi mellény? Az szerintem baromság. Ha hűvös van, akkor kell alá egy vastag pulcsi, hogy a karja ne fázzon, viszont így meg a mellény alatt izzadni fog, mert melege lesz, sok a vastag pulcsi+pufi mellény egyszerre 20 fokban. Én inkább a vékony dzsekit szeretem. Vagy ráadok egy vékony pulcsira egy vastagabbat. Pufi mellény jól néz ki, de számomra értelmezhetetlen.
tegnap 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy nem az a kérdés ki szereti vagy ki szerint baromság a mellény...
tegnap 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Soha nem adtam egyetlen gyerekemre sem mellényt, teljesen értelmetlen ruhadarab
tegnap 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem szereti a mellényt megértem, de nekünk például azért jön be annyira, mert a karjai sokkal szabadabban mozognak, de a dereka védve van.

Általában 15 fok körül adok rá pulcsira, bár nem pufit, hanem kicsit lazábbat, amiben könnyebben lehet mozogni.

tegnap 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát akkor mi ufók vagyunk, mert imádom a mellényt. Magamon is, meg a gyerekeken is. :D Nem tudok fokot mondani. Kilépek az ajtón és ha úgy ítélem meg, hogy elég a mellény, akkor mellényt veszünk. :)
tegnap 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Szinte sose. Ha fázik,a karjai is fáznak.

Ha melege van, a mellényben is melege van. Sőt!

Értelmetlen.

tegnap 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, 3 éves. Reggel még kabátba megy oviba. De 10.30kor már mellénybe megy ki. Délután pedig pulcsiba hozom haza 2 napja.
tegnap 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
15 fok körül szerintem. Azért 18-20 körül hacsak nem fázós, rohangálás közben egy pulcsi is elég, 10-12 fokban meg nem árt a kabát inkább de erre nincs egységesség, ki mennyire fázós.
tegnap 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!