2 éves kislánynak vettem tavaszi kabátot. Steppelt mellényre is szükség van? Azt mennyire lehet kihasználni? Praktikus öltözet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 09:52
1/5 anonim válasza:
Én soha nem tudtam kihasználni. Ha hideg van, fázott a gyerek keze, ha meleg van túl meleg. Ha esik, megázik a kilógó ujj.
De ismerek olyat, akik szeretik.
2/5 anonim válasza:
nálunk a tavaszi kabát a kihasználatlan :)
fiam is, én is jobban szeretjük a mellényt. nem vagyunk fázósak de azért ilyen időben kell valami a hátunkra, így mellényt veszünk. (mármint a mútheti időre írom)
4/5 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás. A fiamnak csak azért van, mert ajándékba kapta. Múlt héten többször volt rajta, de most már nagyon melegnek bizonyul. Nem szeretem ha folyik a hátán a víz. Te sem éreznéd jól magadat egy pufimellényben ilyen időben.
Mi az átmeneti kabátot jobban ki tudjuk használni.
5/5 anonim válasza:
Olyannyira nem ideális, mint 30 évvel ezelőtt a kisbabáknak a kising body helyett. :S Nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!