Kiesett a babakocsiból. Mit tegyek?
Figyeld meg. Ha jó a kedve, ugyan olyan mozgákony, mint máskor, a mozgásának se látsz változást, valószínűleg nem lesz baja. Az ijedtségtől is sírhatott annyira.
Nekünk a teraszról esett le egyszer, háttal a betonra, a fejét is be érte. Sose sírt még olyan borzalmasan, mint akkor. Mi bementünk a kórházba vele. Csak ránéztek, meg nézték, hogy rendesen tud e menni és mehettünk is. Szerencsére semmi baja nem lett.
Amúgy most vettem észre, hogy a homlokán van egy friss seb, a hajtövénél, szerintem akkor a kerítés szélébe beüthette mégis.
De azóta is jól van amúgy.
Nem várok semmit, csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, mert ekkorát még nem esett soha, max bent botlott meg a szőnyegben meg ilyenek, kint még nem esett sohasem ekkorát.
Jóból mondom, csak összehasonlításként: amikor járni tanult, milyeneket esett a gyermek?
Egyébként oviban nem ritka, hogy homokozó lapáttal egymást fejbe verik a gyerekek, akár hirtelen úgy, hogy a pedagógusnak ideje sincs közbeavatkozni. Mivel ennyi gyerek között a kisebb sérülés, ütés mindennapos, nem köteles jelenteni a szülőnek a pedagógus, amíg nincs jól látható seb, vagy gyanú valamiféle belső sérülésre. Máskülönben naponta 20 perc csak avval menne el, hogy tíz szülőnek, egyenként két percig magyarázna a pedagógus, tök feleslegesen...
Ettől függetlenül megértem a kérdezőt, én is hajlamos vagyok túlzottan aggódni a gyerekekért. De azért érdekelne, hányszor és milyeneket bukott a gyermeked, amíg járni tanult. És mit fejelt le? Mindig csak füves talajt, vafgy betont is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!