A gyereketek csinált ilyet? Nagyon mérges lettem.
Figyelt kérdés
2 éves kislányom van hogy kidobalja a kaját az etetoszekbol, ma az ebédet dobta ki, tiszta zsír lett minden. Már többször csinálta, olyankor mindig elmagyaraztam, hogy ez butaság, ilyet ne csináljon. De ma eldurrant az agyam, főleg, hogy 2 hetes a másik kislányunk, nem régen szültem, nem sok erőm van ilyenekre és racsaptam a kezére. Hogyan ertessem meg vele, hogy ilyet nem szabad csinálni?2020. aug. 27. 13:12
12/14 anonim válasza:
Húgom csinálta, engem olyankor elkapott a nevetőgörcs, szegény anyám meg mindig rám szólt hogy ne nevessek, mert ezzel csak biztatom őt, és annál nehezebb lesz leszoktatni erről.
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az etetoszekben utal lenni. Nekem a fiam lassan 2 éves lesz, és kis asztala van, meg kis széke. Amúgy az enyém is van mikor ledobja, de raszolok, és ha nem hagyja abba, elveszem előle.
14/14 anonim válasza:
Póbáld ki hogy legközelebb ő takarítja fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!