Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a Leventéért...

Szerintetek a Leventéért miért nincs akkora összefogás, mint a Zentéért? Összejöhet neki is 10 nap alatt a maradék 600 millio?

Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%
"Mészáros Lőrinc bebizonyította számomra, hogy jó ember." - LOL :D A nap vicce! Mészáros, a stróman, aki jó ember, mesélj még!
2019. nov. 10. 11:45
 62/64 A kérdező kommentje:
61es nem szeretnélek sem meggyőzni, sem vitatkozni. Megtehette volna, hogy egy forintot sem ad, de adott, innentől kezdve szerintem jó ember. Nem azt mondtam, hogy okos, intelligens, sem azt, hogy megérdemli a vagyonát.
2019. nov. 10. 11:50
 63/64 anonim válasza:
55%

60-as!

Te szándékosan nem látod a fától az erdőt,vagy csak simán vak vagy?1-1 ember véleményéből áll össze a reprezentatív felmérés is.Elég sokan hozzászóltak már a cikkhez,én is olvastam és jó sokat töröltek is már,mert ezektől durvábbak is voltak.Más oldali cikkeknél detto.

Elhiszem,hogy szeretnéd azt hinni,hogy gyerek és gyerek között nincs különbség az emberek szemében,de ki kell ábrándítsalak!

2019. nov. 10. 12:03
 64/64 anonim ***** válasza:
70%

#63: attól még nem reprezentatív, hogy sokan írnak ezt azt.

Tudod ne keverd a hangos kisebbség és a halk többség véleményét.

Azt meg mindenki eldöntheti maga, hogy kinek ad és kinek nem. Zente, Levente kapott tőlem, de hogy másnak kinek adok én dolgom. Ahogy a többi adományozó is eldöntheti.

Ez a jó ebben, hogy nem kell senkinek elszámolni vele, hogy x kapott akkor y miért nem.

2019. nov. 11. 14:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!