Szerintetek a Leventéért miért nincs akkora összefogás, mint a Zentéért? Összejöhet neki is 10 nap alatt a maradék 600 millio?
60-as!
Te szándékosan nem látod a fától az erdőt,vagy csak simán vak vagy?1-1 ember véleményéből áll össze a reprezentatív felmérés is.Elég sokan hozzászóltak már a cikkhez,én is olvastam és jó sokat töröltek is már,mert ezektől durvábbak is voltak.Más oldali cikkeknél detto.
Elhiszem,hogy szeretnéd azt hinni,hogy gyerek és gyerek között nincs különbség az emberek szemében,de ki kell ábrándítsalak!
#63: attól még nem reprezentatív, hogy sokan írnak ezt azt.
Tudod ne keverd a hangos kisebbség és a halk többség véleményét.
Azt meg mindenki eldöntheti maga, hogy kinek ad és kinek nem. Zente, Levente kapott tőlem, de hogy másnak kinek adok én dolgom. Ahogy a többi adományozó is eldöntheti.
Ez a jó ebben, hogy nem kell senkinek elszámolni vele, hogy x kapott akkor y miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!