Szerintetek a Leventéért miért nincs akkora összefogás, mint a Zentéért? Összejöhet neki is 10 nap alatt a maradék 600 millio?
Sajnos nagyon sokan kérnek segítséget és így lehetetlen mindenkinek segíteni.
Én szoktam adományozni, de az egész havi nyugdíjam sem lenne elég még akkor sem, ha minden 10.-nek adnék.
Túl sokan, túl sokat kérnek és túl kevesen adakoznak.
A nagyon gazdagokat nem érdekli a szegények nem tudnak adni, így nagyon szűk réteg marad aki segíteni tud.
Jó kérdés!Én is gondolkodtam ezen.Egyrészről nem értem, hogy a felső tízezer miért nem tud adakozóbb lenni, hiszen csak azt lehet látni, hogy a kisemberek próbálják szegény kisfiúnak előteremteni a szükséges pénzt.Másrészről viszont ha belegondolunk, rengeteg beteg gyerek/ember van lehetetlen mindenkit megmenteni. Viszont az a véleményem, hogy az államnak is jobban támogatnia kellene az ilyen súlyos betegségben szenvedőket.
Nem szoktam politizálni, de az egyik politikus úgy nyiltkozott (ha igazat írtak az újságok, médiák) hogy látszik, hogy a magyarok milyen jól élnek, illetve minden magyar családnak rengeteg tartaléka van, hiszen Zentének össze tudták gyüjteni a 700 millió forintot.Azért ez a megnyilvánulás nálam és szerintem sokaknál kiverte a biztosítékot.
Sajnos szerintem nem fog sikerülni az összegyűjtés.És el sem tudom képzelni mit érezhet/mit fog érezni Levente édesanyja, hogy a másik gyereknek megadatott az esély hogy sokáig éljen és meggyógyúluljon, az ő gyermekének pedig nem.A szívem szakad meg!!!
Az 5-ös keményen fogalmaz, de igaza van. Tele "Zentékkel" a gyermekrehab is, ahova 4 éve járunk mozgásfejlesztésre a lányommal. Millió gyereknek lehetne adakozni (mi minden évben szoktunk többször is a rehabon megismertek részére), csak azt ugye nem lehetne kiposztolni.
Mivel Zentéből "divat lett", neki összejött. A másiknak nem fog, mert a többség már "letudta" Zentével az egyszeri jótékonyságot.
"Mivel Zentéből "divat lett", neki összejött. A másiknak nem fog, mert a többség már "letudta" Zentével az egyszeri jótékonyságot."
Nagyon jól megfogalmazta az előttem válaszoló.
Pszichológia. Megnyugodtak az emberek, hogy adtak, és úgyis mindig van újabb és újabb aki előkerül és adakozni lehet, mindenkinek senki sem tud adni.
1-2 ember jól megfogalmazta.
Divat lett... mindenki osztotta... mindehol ott volt... csodás, hogy összejött neki és remélem meggyógyul. De ezzel az emberek tobbsége le is tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!