Szerintetek a Leventéért miért nincs akkora összefogás, mint a Zentéért? Összejöhet neki is 10 nap alatt a maradék 600 millio?
"120 milliót átutaltak, valamint adakozásra hívta fel Mészáros Lőrinc a nagyvállalkozókat, melynek eredményeként további 200 millió összejött."
Azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára kedves utolsó!Nem kötelező se szegénynek,se gazdagnak utalnia,ez maradjon mindenkinek a maga döntése.
Már a következő is megjelent.
Én úgy vagyok vele, hogy ami még pluszba bejön összeg felajánják a következő beteg gyereknek.
Noelnek hívják.
Pont ma láttam facebookon.
A milliárdosok rengeteget adományoznak de van akinek semmi se elég. Azok háborognak a leginkább akik semmit sem adtak.
Amit Mészárosék adtak az vagyonhoz képest arányosítva kb annyi mint egy átlag családnak 5-10 ezer Ft. Nem sok, de te adtál legalább ennyit?! Ja nem, ugye? Csak mé' nem ad többet Mészáros vagy valamelyik milliárdos?
A 700 millió csak egyben sok, valójában eléggé kevés szét osztva: 1 millió embertől csak 700/fő. Ha össze tudnánk fogni ennyien akkor akár hetente ki lehetne fizetni 1-1 gyereknek.
(magam részéről a két gyereknek összesen 12 ezret adtam.)
Noelt én is láttam de megvárom amíg lesz magyar alapítvány, magyar szamlaszam vagy gofoundme oldal.
Azt se tudom mennyibe kerül külföldre utalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!