Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a Leventéért...

Szerintetek a Leventéért miért nincs akkora összefogás, mint a Zentéért? Összejöhet neki is 10 nap alatt a maradék 600 millio?

Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
20%

Én küldtem Zentének de megbántam mert nélkülem is sikerült volna. Így Levente esetén inkább várok még,bár pár ezret neki is adtam már. Lehet, hogy más is így van vele.

Szerintem nem tett jót a végső nagy milliárdostol jött adomány sem.

Simán összejött volna nélküle is, nagy volt akkor már a lendület.

És hát igen, nagyon zavaró az is, hogy Levente szülei ennyire nem foglalkoztak a dologgal eddig. Szerintem azt se tudták létezik ez a gyógyszer és segíthet!

Ellentétben Zente anyukájával aki maximálisan mindent elolvasott, kitanult a témában.

Zente anyukája mondta és minden megnyilatkozásán látszott is, hogy ő tényleg elmenne Zente miatt a világ végére és vissza.

Na ezt nem látom, nem érzem Levente szülein!!!

2019. okt. 29. 16:30
 32/64 anonim ***** válasza:
84%
Sziasztok!Nem tudom, hogy láttátok-e de már 523 millió forintnál tart a gyűjtés Leventének, és novemver 15-ig lehet neki gyűjteni.Korábban énnis azt irtam, hogy nem lesz meg, de nagyon úgy néz ki, hogy mégis!🙄🙄🙄🙄Nagyon szorítok hogy meglegyen a 700 millió!
2019. okt. 30. 21:46
 33/64 anonim ***** válasza:
73%
Ez nagyon jó hír! Úgy látszik ezek a jótékonysági süteményvásárok is elég jól elterjedtek nagyon sok településen. A mi falunkban is volt, és 560 ezret gyűjtöttek össze. Lesz még egy csomó nagyobb város is, ahol lesz ilyen. Lassan ugyan, de mégis beindult az adakozási kedv újra👍🙂
2019. okt. 31. 03:05
 34/64 A kérdező kommentje:
Szuper. De nem arról volt szó, hogy kb 10 nap van összegyűjteni a pénzt?
2019. okt. 31. 08:29
 35/64 anonim ***** válasza:
71%
2 éves korig lehet beadni, az valamikor december. Zente esetén is megvolt pár hét alatt a vizsgálat és konkrétan a beadás szóval még elvileg simán időben vannak.
2019. okt. 31. 08:35
 36/64 anonim ***** válasza:
71%

Kérdezőnek.

Furi nekem is,mert október 25-ei cikkben olvastam,hogy még van 8 napjuk összegyűjteni a pénzt,aztán 1-2 napra rá az anyuka azt írta az oldalán,konzultált az orvosokkal és az eredeti időponthoz képest nyertek még pár napot,hogy pontosan mennyit(meg miért),majd később megírják.Azóta már többen kérdezték,de nem írta meg.Zentének is több mint 1 hónap eltelt,mire a beadásra sor került.

Nem tudom.Fura hogy a pontos időpontot nem írják meg.

2019. okt. 31. 09:34
 37/64 anonim ***** válasza:
82%
Helyesbítek.Látom,itt már írta valaki,hogy november 15-re módosult a dátum.Akár meg is lehet így.A Zewát is olvastam tegnap,hogy 1 millát felajánlott.
2019. okt. 31. 09:37
 38/64 A kérdező kommentje:
Siker:)
2019. okt. 31. 15:10
 39/64 anonim ***** válasza:
67%
Pont most akartam kiírni én is, meg vam a kicsi Leventének is a 700 millió forint.😀😀😀😀
2019. okt. 31. 15:15
 40/64 anonim ***** válasza:
62%

#36: mindegy mert már megvan. Ráadásul az eredeti, október végi határidőre.

Egyébként például azért is lehet bizonytalan az idő mert pl Zente kijárt egy utat, így másodszor biztos gyorsabb a folyamat.

Pl küldtek először teszt anyagot, hogy működik e a végig fagyasztva szállítás. Ezt Levente esetén nem kell gondolom.

A magyar szakemberek is utána olvastak már a témának.

Amíg Zente nem járta végig nehéz volt előre becsülni bármit is. Ez szerintem érthető.

2019. okt. 31. 15:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!