Hogy tehették ezt velem? (Többi lent)
22:22 neked nem mind1?arra van ez az oldal
"ne foglald ezzel a kérdéseket"nem korlátozott szamú kérdés vancsak ugy mondom.
tegnap 13:39-vagyok :)
Mondtam,hogy lehet nem olyan üzletekbe mennek ahova te szeretnél menni.Amúgy nem biztos,hogy csak kaját vettem.Szerintem ha vettem neked valamilyen ajándékot szülinapodra azt biztos nem fogják mutogatni,hogy "nézd mit vettünk".Lehet elrejtették valahová,hogy ne lásd meg. :)
Amúgy előre is Boldog Szülinapot!
Kiscsillag azt kéne már megértened, hogy nem te vagy a világ királynője és nem minden úgy van ebben az életben, ahogy neked tetszene. Majd mész máskor, tedd magad túl rajta. Amúgy nem tudom neked feltűnt-e, hogy azon sírsz, hogy nem költheted el a szüleid pénzét ruhákra meg vásárolgatásra. Sajnállak komolyan...
Most nem elég, hogy szüleid felkeltek korán, hogy kivigyenek két embert a határig kocsival aztán még be is vásároljanak, míg te otthon aludhattál és jaj csak vásárolni nem mehettél. Önző vagy eléggé, ne csinálj már úgy, hogy megáll a világ, csak mert egy alkalommal nem mehettél el velük úristen. Jó tudom én, kamaszkor emg minden hülyeség, de ez már csak hiszti...
utolsó nincs igazad mert én nem akartam ruhát vanni ez nem megtervezett volt,csak az volt ,hogy apu ki viszi őket és arról nem volt szó ,hogy ők átmennek,magyarba.
és képzeld nem akartam a szüleim pénzét költeni,mert én szeretek elmenni a Tescoba(NALLUNK NINCS)és jól érzem magam anéllkü ,hogy vásárolnék bármit,is és ha ruhát mentünk volna venni azt ÉN fizettm volna nem a szüleim esetleg 1 ruhat vettek volna (vagy potoltak volna belé),és nem vagyok önsző.
tudod a kamaszkor olyan ,hogy néha ok nélkül vagy kisebb nagyobb apróságok miatt sírunk.nár te elég regen lehettél kamasz ha nem érzed át.
19 éves vagyok, nem kell a kioktatásod a kamaszkorról kisgyerek. És már mások is mondták, írjad már le normálisan: Magyarországba, nem magyarba.
Most hiába sajnáltatod avval magad, akkor is nevetséges. Én már átmentem ezen a korszakon és igenis látom már visszanézve, hogy olykor milyen szánalmasan reagáltam le helyzeteket, főleg a te korodban. Te komolyan azt képzeled, hogy a szüleidnek mindent az orrodra KELL kötniük, az eszedbe nem jutott, hogy lehet nekik is ott jutott csak eszükbe, hogy kéne ez-az. Nem kéne úgy csinálni, mitha a világ fájdalma szakadna rád, amiért EGYSZER nem mehettél velük és most de becsaptak, úristen. Vicc. Nőlj fel... Sehová nem megy se a Tesco, se az ország, te se halsz meg holnap, hogy többet ne mehess, igazán az agyadhoz kaphatnál a hülye hisztéria helyett. Bocs, de én nem fogom a lelked csak azért ápolgatni, mert az neked jobb hallgatni az igazság helyett. Gondolkozz már.
ez egy ilyen időszak.nyugi énis ilyen vok.
egy kisebb városba élünk van tesco meg ilyenek,de ha pl reggel anya ugy megy el ,h nem mehettem,kb fél km.re lévö tescoba vele ,talán sirok(ha olyan a kedvem) . vagy ha aznap nemmegyünk kvárra,mert elmarad 2 orán át sirok.tesom tönkretett egy bélyegemet(smiles) ,egész nap sirta (már asse tom ,hol a többi 1000 ilyenem :D) énis ilyen vok.igaz bnőkkel elmegyünk tecsoba ,meg séta,de mégis ,azé anyával más :). am ő mindnehova magammal visz :).am még ha csak kaját vettek,is jo lett vna menni,énis totál ilyen vok,megértelek:).sokan hisztis picaának gondolnak,de ez nem arrol szol,h megkapok mindent,hanem az,h nem gondolnak rám :) 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!