Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kivételeznek velem?

Miért kivételeznek velem?

Figyelt kérdés
hát én a múltkor kaptam egy 3 azt mondták be basznak napközibe ha nem tanulok tesómnak a jegyei 2-3 ritkán 4 na de most már alig merem elmondani hogy mit kaptam ja és azt a 3 se lett be írva mert mindenkinek 2-3 lett az osztályba de ha tesómnak van rossz jegye akkor jól van majd ki javítod na meg nekem 2cipőm van tesómnak 5 meg kismillió papucs ja és ő szinte naponta új cuccokat kap neki lehet kutyája nekem nem már nagyon unom velem mindig ordibál anyám :((((((((((( és már tiszta ideg vagyok egész nap a suliban meg mindenhol mert nem merek meg szólalni otthon most már nagyon unom 11F tesóm 13/L
2011. szept. 27. 17:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
alig várom már hogy elkötözhessek
2011. szept. 27. 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Ismerős..de csak az a rész,hogy a nővérem mindent megkap,te meg le se vagy sz*rva ;)

Mivel fiu vagy ,nem tudnád megkérni apukád,hogy vele mehess cipőt venni??

2011. szept. 27. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:
apám este ér haza :S
2011. szept. 27. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Mi lenne, ha megtanulnál helyesen írni és akkor rendesen el tudnánk olvasni, hogy mi bajod van? De most tényleg... ilyen helyesírás mellett nem is csodálkozom, hogy a szüleid nem nézik el, ha rossz jegyet viszel haza. Tanulj, úgyis az az egyetlen dolgod még!
2011. szept. 27. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Néha van ilyen, hogy mondjuk lányos anyuka, ezért a lányával jobban kedvez.

Sokáig én is azt hittem, hogy kivételeznek húgommal. Mindig figyeltek rá, egy hapci és rohantak orvoshoz, engem lepateroltak öreganyámhoz. Később mondták, hogy amire én azt hittem, csak baeteg volt, igaziból annyira komoly volt, hoy majdnem meghalt és szövődményei maradtak.

Sajnos ismerek sok olyat, hogy kivételeznek. Van, akit azért fognak szigorúbban tanulás terén, mert úgy gondolják, több lehetőség van benne, mint a másik gyerekben és nem akarják, hogy elszúrja a léhasággal, míg a másiknak gyengébbek a képességei és azért nem piszkálják, nehogy attól is elmenjen a kedve, amit meg tud csinálni.

Viszont ha kiabál is, nem lehet kutyád, neki igen (mondjuk két kutya lehet neces) akkor próbálj meg beszélni vele. Apukád és a nagyszüleid nem szólnak semmit? Csak anyukáddal van baj?

6/12 A kérdező kommentje:
tesómnak ful nagy kupi szobájában stb stb és nekem az iró asztalomon hagytam a tankönyveket és anyám le borított az összes cuccom a polcról mert ott hagytam a könyvem de azt amit el se kellet vinem tesomnak meg jóvan
 7/12 A kérdező kommentje:
és bocs a hibákért
2011. szept. 27. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez van csak ott a 16 éves bátyám a "kiskedvenc". Szerintem ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni, minden szülőnek van egy kedvence. Az már szarabb ha mind2 szülőnek ugyan az a kedvence....

12/L

2011. szept. 27. 18:10
 9/12 A kérdező kommentje:
ez az apám is anyám is
2011. szept. 27. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Leírnád a problémád?
2011. szept. 27. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!