Miért kivételeznek velem?
Ismerős..de csak az a rész,hogy a nővérem mindent megkap,te meg le se vagy sz*rva ;)
Mivel fiu vagy ,nem tudnád megkérni apukád,hogy vele mehess cipőt venni??
Néha van ilyen, hogy mondjuk lányos anyuka, ezért a lányával jobban kedvez.
Sokáig én is azt hittem, hogy kivételeznek húgommal. Mindig figyeltek rá, egy hapci és rohantak orvoshoz, engem lepateroltak öreganyámhoz. Később mondták, hogy amire én azt hittem, csak baeteg volt, igaziból annyira komoly volt, hoy majdnem meghalt és szövődményei maradtak.
Sajnos ismerek sok olyat, hogy kivételeznek. Van, akit azért fognak szigorúbban tanulás terén, mert úgy gondolják, több lehetőség van benne, mint a másik gyerekben és nem akarják, hogy elszúrja a léhasággal, míg a másiknak gyengébbek a képességei és azért nem piszkálják, nehogy attól is elmenjen a kedve, amit meg tud csinálni.
Viszont ha kiabál is, nem lehet kutyád, neki igen (mondjuk két kutya lehet neces) akkor próbálj meg beszélni vele. Apukád és a nagyszüleid nem szólnak semmit? Csak anyukáddal van baj?
Nálunk ugyan ez van csak ott a 16 éves bátyám a "kiskedvenc". Szerintem ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni, minden szülőnek van egy kedvence. Az már szarabb ha mind2 szülőnek ugyan az a kedvence....
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!