Miért kivételeznek velem?
Figyelt kérdés
hát én a múltkor kaptam egy 3 azt mondták be basznak napközibe ha nem tanulok tesómnak a jegyei 2-3 ritkán 4 na de most már alig merem elmondani hogy mit kaptam ja és azt a 3 se lett be írva mert mindenkinek 2-3 lett az osztályba de ha tesómnak van rossz jegye akkor jól van majd ki javítod na meg nekem 2cipőm van tesómnak 5 meg kismillió papucs ja és ő szinte naponta új cuccokat kap neki lehet kutyája nekem nem már nagyon unom velem mindig ordibál anyám :((((((((((( és már tiszta ideg vagyok egész nap a suliban meg mindenhol mert nem merek meg szólalni otthon most már nagyon unom 11F tesóm 13/L2011. szept. 27. 17:24
11/12 anonim válasza:
Nem olyan vészesek a helyesírási hibáid.
Beszélj anyuddal egyszer (amikor nyugodt), hogy téged miért nem szeret? Lehet, hogy megdöbben a kérdésen. De te nyilván így éled meg. Ha megkérdezi, hogy miért kérded ezt, meséld el neki, amit nekünk írtál. Miért kivételezik a lánnyal? Miért kap több cuccot mint te( a lányok divatmajmok, tudod), és egyáltalán, neki mindent szabad, neked meg alig?
12/12 A kérdező kommentje:
hát igen mondom tiszta ideg vagyok egésznap suiba ám kérdeztem mér meg és lebaszot
2011. szept. 29. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!