Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert bannak velem igy?...

Miert bannak velem igy? Mindig pikkel ram valaki. :O

Figyelt kérdés

Most kezdtem a kozepsulit,es eddig minden oke volt, egy par napja furcsak az o.tarsaim, kolcson szoktak kerni a ruhaimat,es en ugy nem adok senkinek semmit,hogy o ne adna valamit,mert ha nem adja vissza,en jarok rosszul.

De valamiert mindenki bunko velem, akikkel eddig joba voltam most nagyon furak lettek velem. Nem mehetek vissza a regi sulimba,mert az is kozepsuli, es onnan jottem el. Nem vagyok uj,itt kezdtem,csak ujra jartam,mert sokat voltam korhazban, es nem volt jegyem. Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz :|

16L

2011. okt. 27. 09:08
 1/2 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz "

Ez azért egy elég durva hárítás. Kijelenteni, hogy velem semmi baj, csak a világ fellázadt ellenem, hát nem is tudom.

Szerintem ahelyett, hogy másokra haragudnál, próbálj meg elgondolkodni azon, hogy mi történt akkor, amikor elfordultak tőled. Lehet észre se vetted, de tettél, mondtál, vagy esetleg úgy reagáltál valamire, ahogy azt már nem tudta a közösség elfogadni.

Ha van legalább egy ember akivel jóba vagy, kérd meg,hogy őszintén mondja meg szerinte miért lehet ez.

Persze csak akkor, ha készen állsz az építő jellegű kritikára.

2011. okt. 27. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Tudod mit jelent az, hogy vannak ellenségeid?

Azt, hogy néha kiálltál az igazadért..

2011. okt. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!