Miért van az, hogy mindig kiakadnak azon a szüleim, hogy kupis a szobám?
Azért,mert az ő házuk. Amúgy én is kamasz vagyok és itthon pont az elentkezője van. Engem idegesít a kupi a házban,a szüleimet meg kevésbé.
Amúgy meg nem nehéz rendet tartani:)
Hát épp ezért,mert ha máshol "rendes vagy" akkor a saját szobádban miért nem? A rendetlenség az igénytelenség egyik fajtája. Egy nő legyen igenis pedáns, én is megszólom a sok VV5-s csitrit, akik csak a tükörben bámulják a seggüket, meg állandóan szépítkeznek, a konyha meg olyan mint az okádék, és így várják a villatársukat...
Bocs hogy ezzel érveltem, így talán tudod miről beszélek!
21 L
De mit vársz? Azt nem mondhatja, hogy "jányom, én egy rendetlen dög vagyok, légy te is az". :)
Ha neked sem tetszik, amit ő csinál, hát légy különb.
Amúgy ez van, a szülő irányít...ha majd lesz gyereked, bizonyára te is majd az agyára mész valami miatt. De túl fogod élni, és ennél nagyobb bajod ne legyen a szüleiddel.
Mert nagyjából 15 perc az életedből, amíg elrakod a ruhákat meg a nem használt könyveket/tárgyakat, kiviszed a szennynest és beágyazol. A rendet megtartani meg napi 5 perc. Se.
Porszívózni és port törölni 1-2 hetente 10 perc. Szerinted tényleg EKKORA nagy kérés ez? Ne viccelődjünk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!