Ez minek a jele? A lányom mindig magára rajzolja. Nem sátánista?
Te véletlenül nem ilyesmire gondolsz? [link]
"Az élet és a halál, valamint a szerelem és gyűlölet kontrasztját hivatott szimbolizálni." Ebbe semmi rossz nincs. :DD Egyébként ez egy banda jelképe (HIM)
Ebben nincs semmi rossz és semmi sátánista. És nem beteges. Szégyen ilyet mondani a saját lányodra... Csodálkozol, hogy ilyen?:O
Minden tini máshogy éli meg ezt a kort. És nem minden tini jár cukcsi rózsaszin göncökben és a telójának a hátterében nem kiscicák vannak :) Ha érted, hogy értem.
Gondolom te is konzervatív lehetsz...
Hozzám se áll közel ez a stílus, de ha a lányom így öltözködne, nem tartanám betegesnek.
Már ha az beteges ha rajon egy zenekarért. Nekem pl: Big Show a háttérképem (pankrátor) és az ő belépőzenéje a csengőhangom. Rohadtul akarok Big Show-s CM Punkos, John Cena-s, Kofi Kingstonos, Miz-es és Stone Cold Steve Austin-os polót. Naponta nézem a pankrációt, neten, videón, Xbox 360-omon is a Smackdown vs Raw 2011-et játszom. Alig várom már November 22-őt hogy megjelenjen a WWE 12.
És ez most beteges? Nem. Tudok másról beszélni, nem bánom még azt sem ha 1 hónapig nem nézek pankrációt. Egyszerűen csak szeretem. Sokan szeretik úgy a pankrációt mint én de szerintem közülük ha volt is valaki pszihológusnál annak nem a pankrációhoz volt köze.
Azt kihagytam: Ugyanígy vagyok a kedvenc bandámma la Rammstein-nel. Rammstein jeleket rajzolgatok (nem magamra) sokszor.
A Rammsteinre meg azt mondják nácik. Nem azok. Én se vagyok náci mert szerintem amit Hitler művelt az borzasztó.
De kis felvilágosításként: a sátánista jel így néz ki: [link]
De van ilyen is: [link]
Jól van, megnyugodtam, de sejthetitek mekkora ijedtség volt ez nekem, hogy lehet, hogy a lányom ilyen beteg és elvont dolgokban vesz részt.
Igen, konzervatívan gondolkodom, de próbálok neki sok mindent megengedni, normális kereteken belül.
Köszönöm a válaszokat.
És pontosan minek a jele ez?
12:33-nak. A gótok is olyan emberek, mint mások csak feketében járnak, szeretik a misztikus/elvont dolgokat és a művészeteket. Szerintem ebben sincs semmi beteges. Az ahogy öltözködnek egy dolog, valakinek ez tetszik. Szerintem pl. bizonyos határokon belül nagyon szépen tudnak kinézni.
Kérdező: a lányod kamaszodik, keresi a stílusát. Ezzel nincs semmi baj. Ha látnád én hogy nézek ki néha, anyum csak fogja a fejét. :D (Pedig nem festem a hajam, nincs piercingem és/vagy tetkóm.) Szerintem, ha fejben normális, értelmes, kedves, akkor hagyd, hogy úgy öltözködjön és olyan zenét hallgasson, ami neki tetszik. A szüleim is ezt teszik és nincs rám sok panaszuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!