Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyum azt hiszi hogy sátánista...

Anyum azt hiszi hogy sátánista vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

H.I.M-et hallgatok, és ő azt hiszi, hogy sátánista zene. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy a számaik a szeretetről szólnak nagyrészt, és nincs közük semmiylen valláshoz sem. De nem értette meg, és azt hiszi, hogy énis sátánista vagyok. Ehh ... mit tehetnék? Mit modnjak neki?

12L

2011. febr. 6. 13:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
"anya nem vagyok sátánista"
2011. febr. 6. 13:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát most hallgatom 1x ,de nem rossz. Nem hiszem,hogy legközelebb is hallgatom,de nincs szerintem benne semmi furi. Ha ezt nem érti,akkor nem soat mondhatsz neki...(szerintem),azért próbálkozz ;)
2011. febr. 6. 13:06
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
anyád zakkant...vagy 13-14 éve hallgatom őket, de sátánista szöveg még nem volt :D
2011. febr. 6. 13:09
 4/17 anonim ***** válasza:
Forditsd le neki valamelyik szamukat,hogy lassa mirol is van szo...A HIM-et en semmikepp nem mondanam satanistanak. : )
2011. febr. 6. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj. Én Marilyn Mansontól a csillagos égig minden hasonlót és keményebbet meghallgatok. Behajtom az ajtót, ő becsukja az övét. Ennyi. Néha szól, hogy semmi értelme az üvöltésnek(bár már leszokott erről:), én mondom neki, hogy nem tudja a szám témáját, és szövegét, mivel nem tud angolul. Ennyi :)

És kezdek sátánistásan viselkedni(Manson és pár könyv miatt), nem szól érte(nem is nagyon tujda:),azt hiszi, hülyeségből mondom csak neki. Bár általában igen :) Ha nem érti meg, hagyd rá!

2011. febr. 6. 13:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Ja és 13/F
2011. febr. 6. 13:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
csak tetszik ez a stílusú zene megmondod neki és kész. klippet nem kellett volna megmutatni itt szúrtad el :D
2011. febr. 6. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Mutass neki igazi sátánista dolgot, akkor már nem fog ilyen hülyeség miatt piszkálni.

Én Mansont hallgatok, olvasok, plakátolok és nem is vagyok vallásos, mégsem zavarja a szüleimet. H.I.M. pedig még elég gyengécske rock is, nem is szeretem.

15/L.

2011. febr. 6. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Amire anyukád azt hiszi, hogy sátánista vagy, az amúgy az ördögimádás. Ezt üzenem a 13 éves kisfiúnak is.

Amúgy fordítsd le neki a szövegeket, és mondd meg, hogy nem vagy az.

2011. febr. 6. 16:31
 10/17 anonim ***** válasza:

sok kis sátánista :D

akkor már hail Dimmu!

2011. febr. 6. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!