Anyum azt hiszi hogy sátánista vagyok. Mit tegyek?
H.I.M-et hallgatok, és ő azt hiszi, hogy sátánista zene. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy a számaik a szeretetről szólnak nagyrészt, és nincs közük semmiylen valláshoz sem. De nem értette meg, és azt hiszi, hogy énis sátánista vagyok. Ehh ... mit tehetnék? Mit modnjak neki?
12L
Figyelj. Én Marilyn Mansontól a csillagos égig minden hasonlót és keményebbet meghallgatok. Behajtom az ajtót, ő becsukja az övét. Ennyi. Néha szól, hogy semmi értelme az üvöltésnek(bár már leszokott erről:), én mondom neki, hogy nem tudja a szám témáját, és szövegét, mivel nem tud angolul. Ennyi :)
És kezdek sátánistásan viselkedni(Manson és pár könyv miatt), nem szól érte(nem is nagyon tujda:),azt hiszi, hülyeségből mondom csak neki. Bár általában igen :) Ha nem érti meg, hagyd rá!
Mutass neki igazi sátánista dolgot, akkor már nem fog ilyen hülyeség miatt piszkálni.
Én Mansont hallgatok, olvasok, plakátolok és nem is vagyok vallásos, mégsem zavarja a szüleimet. H.I.M. pedig még elég gyengécske rock is, nem is szeretem.
15/L.
Amire anyukád azt hiszi, hogy sátánista vagy, az amúgy az ördögimádás. Ezt üzenem a 13 éves kisfiúnak is.
Amúgy fordítsd le neki a szövegeket, és mondd meg, hogy nem vagy az.
sok kis sátánista :D
akkor már hail Dimmu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!