Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Leborotváltam a lábam úgy...

Leborotváltam a lábam úgy hogy anyum nem engedte! Ti milyen büntetést adnátok? Szerintetek bevalljam neki? Félek.

Figyelt kérdés

Anyum eléggé szigorú. Rettenetesen félek, hogy meglátja. Ti milyen büntetést adnátok?

jajj. Ma történt a dolog. Iszonyatosan lelkiismeret furdalásom van. De megmondani nem merem. MIT CSINÁLJAK?

Egy kétségbeesett lány.

2011. ápr. 26. 17:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Előtte mondta,hogy ne csináld?
2011. ápr. 26. 17:29
 2/26 A kérdező kommentje:
Kértem sokszor, de hallani sem akar róla.
2011. ápr. 26. 17:30
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Én semmilyet. Ha mondjuk a karod borotváltad volna le/láttam rá példát ismerősi körben/akkor oké a bünti.. De hogy mit azt nem tudom:D

Szerintem ez nem gáz..

2011. ápr. 26. 17:31
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno apukám nem engedte, aztán mikor meglátta elfintorodott. De a dolog ennyiben is maradt.

Igazából nem tudom mitől félsz. megverni nem fog. Ilyesmi miatt még ordítani sem éri meg.

Megmondod, hogy tavasz van és te cikinek érzed, hogy férfi lábakkal mész ki az utcára. Gondolom ő sem szőrös lábbal járkál az utcán.

2011. ápr. 26. 17:31
 5/26 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez olyan dolog, amiért büntetést kéne adni. Ha feketére fested a körmöd, az más. De ez a nőknek (szerintem) az alapvető szépségápolási dolgok közé tartozik. Mondjuk nyilván az is számít, mennyi idős vagy, szerintem 13-14 éves kortól "normális".

Én is titokban borotváltam először a lábam, és nem vették észre. Nekem is lelkiismeretfurdalásom volt, pedig nem is tiltották meg.

Szerintem azért beszéld meg anyukáddal. Szerintem segítene is. :) (meg adna tippeket, hogy hogy csináld, fertőtlenítsd a borotvát, stb. )

2011. ápr. 26. 17:32
 6/26 A kérdező kommentje:

De. Ő nem borotválja. És ha megkérem, hogy "Anya, lécci" ő már egyből mondja hogy "Nem szeretnék erről többet hallani.Majd ha nagy leszel hálás leszel. Vagy majd 18 éves korod után azt csinálsz vele amit akarsz."

Mindig elkezdek sírni, de nem annyira érdekli.

2011. ápr. 26. 17:34
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen miatt büntetést kapni szerintem nem normális dolog.

Nekem, ha lányom lesz eleve úgy nevelem, hogy bármiről legyen is szó, hozzám bátran fordulhat mindig és együtt kitaláljuk a megoldást. Ilyen esetben pl. nem az a megoldás, hogy még a szőrtelenítés gondolatától is elzárkózik az anya, hanem az, ha leültök és megbeszélitek, miért szeretnéd, miért nem jó így, és közösen eldönteni, mivel szőrteleníts. A mai világban már alapvető dolog, hogy a lányok, nők minimum a lábukat és a hónaljukat szőrtelenítik.

Szerintem nem fog megbüntetni, ha van egy kis esze rájön, hogy hiába büntet meg, már nem tud mit csinálni, nem lehet meg nem történté tenni a dolgot, tehát a büntetés is felesleges.

15/L

2011. ápr. 26. 17:35
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezért én nem büntetnék, mert ennyi jogod kell, hogy legyen, hogy eldöntsd, hogy szőrteleníted-e a lábad, vagy nem!
2011. ápr. 26. 17:44
 9/26 anonim ***** válasza:
40%
bakker ez nem olyan dolog amit bárkivel is meg kéne beszélned...
2011. ápr. 26. 17:47
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is titokban csináltam..azóta biztosan észrevette anya,de ne szólt semmit csak ránézett és elfordult..ennyi.:D

És nyugodtan megmondhatod neki hogy ez nem a '80-as évek ahol a lábszőr meg a hónaljkutya a "menő".

Nekem ha lányom lesz akkor biztosan segíteni fogok neki ezeket az alapvető(!) dolgokat megcsinálni.

Szerintem anyud biztos "öreg"(nem úgy...csak nem 20éves:DD)és az ő fiatalkorában még nm csinálták ezt 12-13-14 évesen.

De ez ellen már nem lehet mit tenni.Most hagyni fogod a feketeszőrt a lábadon?Ugye nem?:)

13/L

2011. ápr. 26. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!