Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Leborotváltam a lábam úgy...

Leborotváltam a lábam úgy hogy anyum nem engedte! Ti milyen büntetést adnátok? Szerintetek bevalljam neki? Félek.

Figyelt kérdés

Anyum eléggé szigorú. Rettenetesen félek, hogy meglátja. Ti milyen büntetést adnátok?

jajj. Ma történt a dolog. Iszonyatosan lelkiismeret furdalásom van. De megmondani nem merem. MIT CSINÁLJAK?

Egy kétségbeesett lány.

2011. ápr. 26. 17:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem ismeritek anyukámat. Ő már komoly büntetéseket ad amiatt, hogy a húgomnak beszólok. De amúgy nagyon aranyos.

Ő nem borotválta. Soha. Ha felhozom neki a témát-mint már mondtam- elkezd "lerázni".(De már valamikor majdnem kiabálásig tart a dolog) Apukám sem tartja jó ötletnek.

Legfőképpen azért félek a dologtól, mert nem merem még egyszer leborotválni, mert akkor anyukám biztosan észrevenné és akkor lenne nagy veszekedés. "Átvertél" meg a többi. Jajj. Iszonyatosan félek.

2011. ápr. 26. 17:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj. ha ilyen durva a helyzet, vigyázz arra, hogy ne vegye észre. Jobbat sajnos nem tudok, a meggyőzésére alkalmas észérveket már leírták.
2011. ápr. 26. 17:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem hogy anyud hány éves és te hány éves vagy?:)

az egyik válaszoló voltam.

2011. ápr. 26. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
k*rvára semmi köze hozzá...
2011. ápr. 26. 19:12
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én akartam, azt mondta anyukám, hogy még rá érek, meg minek az. Úgyhogy titokban csináltam én is. Aztán nyáron rövid gatyóban meglátta. Elképedt és megkérdezte mióta csinállom meg hogy mivel? De nem válaszoltam.
2011. ápr. 26. 19:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
jézusom mi ez a kőkorszak? nehogy 1 hónapig ne kapj kaját mert leborotváltad a lábad! én kb 11 éves koromtól borotválom úgy hoyg nemis szóltam anyának csak bejelentettem. akkora gáz h valakinek nem engedik meg.
2011. ápr. 26. 20:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Én nem adnék neked emiatt büntetést, bár ez nem tőled függ, anyukádat pedig nem ismerem.

Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod, jól tetted.

Az a baj, hogy ez egy olyan dolog, hogy anyukád ígyis-úgyis meg fogja látni, hacsak nem akarsz egész nyáron hosszú nadrágban és hosszúujjú felsőkben mászkálni.

Szerintem készülj fel rá kicsit, hogy miket mondasz neki, aztán valld be neki, mert ha anyukád tényleg olyan, amilyennek leírtad, akkor szerintem később még jobban haragudna rád, hogy nem mondtad el neki.

Sok sikert! :)

2011. ápr. 26. 20:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha te veszed az eszközöket a te pénzeden (akkor is, ha azt tőlük kaptad, zsebpénzként, az már a tiéd!) akkor semmi köze hozzá. Ezzel őket nem károsítod meg, magadnak sem okozol kárt. Ha tényleg ilyen szigorú (Vajon miért? Vallás? Neveltetés? Ezektől független gondolkodásmód?), akkor az észérvek nem fogják meghatni, tapasztalatból mondom. Ne is próbálkozz, annyit mondj neki, hogy ehhez semmi közöd, és hagyd ott.
2011. ápr. 26. 23:50
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg ne mondd el neki és kész. Anyukád igen furcsa szerzet nem mindegy neki hogy borotválod e a lábad vagy sem. Mégis mi ezzel a célja valaki szoljon neki hogy már nem a középkorban vagyunk.
2011. ápr. 27. 14:20
 20/26 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom hány éves vagy, de én sem engedtem a lányomnak hogy borotválja, hanem megbeszéltük hogy inkább GYANTÁZTASSUK.Ezért tényleg hálás, mert alig van szőre most 15 évesen,ami azért elég jó. :-) (12 éves kora óta egyébként)

Különben megkérdezted hogy miért nem? És ő sem borotválja? Nem is gyantázza? Beszélned kéne vele, ilyenért simán kiközösítenek a suliban , ismerve a maiakat:-)

30.N

2011. ápr. 27. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!