Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Leborotváltam a lábam úgy...

Leborotváltam a lábam úgy hogy anyum nem engedte! Ti milyen büntetést adnátok? Szerintetek bevalljam neki? Félek.

Figyelt kérdés

Anyum eléggé szigorú. Rettenetesen félek, hogy meglátja. Ti milyen büntetést adnátok?

jajj. Ma történt a dolog. Iszonyatosan lelkiismeret furdalásom van. De megmondani nem merem. MIT CSINÁLJAK?

Egy kétségbeesett lány.

2011. ápr. 26. 17:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha tényleg így gondolkodik az anyukád,akkor valószínűleg nem fogod tudni megbeszélni ezt vele.Próbáld úgy borotválni,hogy ne vegye észre,dugd el a borotvát,borotvahabot,és lehetőleg ne mutogasd előtte a lábadat.Esetleg próbálj meg egy másik rokonnal(nagynéni,unokatestvér,keresztanya)beszélni,hátha ő tud hatni anyukádra.
2011. ápr. 27. 17:34
 22/26 anonim ***** válasza:
Tényleg nem normális dolog, ha egész egyszerűen 'hallani sem akar róla'. Azt kell mondjam, hogy alig van hozzá köze és mégiscsak a te lábadról beszélünk... A másik pedig, ha már leszedted a szőrt, mit tud csinálni még ha észre is veszi? Celluxszal visszaragasztja vagy mi? Mondd meg neki, hogy ritkán fogod borotválni (idővel úgyis megenyhül...) de szörnyen zavar ruha alatt is meg izzadsz meg viszket meg ronda. Ezeket mondd el neki, de azt is, hogy már nem tud mit csinálni mert leborotváltad, esetleg ragasztót tudsz neki adni.
2011. ápr. 27. 21:32
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Júj asszem az anyukáink kísértetiesen hasonlítanak... :S
2011. ápr. 28. 18:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Én semiet én 12,5 éves voltam amikor leborotváltam de nekem észrevették de nem szidtak le

(lehet azért nem engedi meg anyukád mert attól fél h szörösebb lesz) 14/L

2011. máj. 5. 18:34
 25/26 anonim válasza:
Szerintem nem fog anyukád leszidni vagy büntetést adni ez miatt, nem történt katasztrófa ha levágod a lábad akkor volna baj :) Azt hogy el mondod anyukádnak vagy sem az a te lelkiismereteden függ hogy :)
2011. nov. 3. 00:03
 26/26 anonim válasza:
Elnézést a végét elírtam
2011. nov. 3. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!