Anyum fél tőlem. De miért? úgy érzem, nem jó helyre születtem.
Múltkor beszélgettem vele a világ vége elméletről. Elmondtam neki, hogy nem érdekel engem, ha eltűnik az emberiség, mert már éppen ideje. Szerintem max évtizedeink vannak vissza. Nem hiszek se 2012-ben se más vallásos jósolgatásba.n Szimplán csak abban, hogy a civilizációk önmagukat pusztítják ki. teljesen hidegvérrel mondtam neki ezeket. Ő erre azt mondta, hogy még szeretné ha nekem is hosszú életem lenne. Én erre azt mondtam, hogy engem nem érdekel, mert olyan kis jelentékteleny élőlények vagyunk. Ma éreztük a földrengést. Én utánna nevettem meg tök boldog voltam, azért, hogy van ilyen élményem is már. Azt mondta, hogy fél tőlem. Szerinte rideg vagyok. +szerinte az sem normális, hogy érdekelnek a vírusok, földrengések, atomrobbanások, vullánok, kémia stb. vagy 6-8 órán keresztül csak rajzolok és festek.
13 éves lány
Hát, tény, hogy érdekes, de szerintem nem gáz én kb. ugyanezt csinálom, de én azon szoktam gondolkozni, hogy vajon milyen lenne a baráti köröm különböző korokban... És bizony néha elég bizarr:S És én is képes vagyok 6-8 órákat bezárkózni de én addig dalt írok:)
13L
13 évesen az ember szeret furcsának tűnni, nagystílű és világmegváltó vagy épp világrengető dolokat gondolni, öntudatlanul is, a kamaszkor velejárója. Keresni mindennek az okát, magyarázatát, okos és realista dolgokt mondani mert így bölcsebbnek tűnik.
Én is ilyen voltam, húgom is, szóval nem vagy egyedül, anyukág majd megbékél ezzel, bár lehet addigra nem fogsz ilyeneken kattogni :)
ezek a témák már ovis korom óta érdekelnek. 4-5évesen a vulkánokról tartottam kieselőadást az oviban, és folyton természettudományos könyveket olvasgattam meg rajzolgattam. Eléggé antiszociális vagyok/voltam sajnos. Ezeka dolgok nem a kamaszkorral jöttek. :)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!