Mit tegyek, hogy több helyre elengedjenek?
Nézd, nem tudom hány éves vagy, de itt vannak a "határok" (a szüleim szerint ez a normális, engem is így nevelnek)
11-12 éves korban délutánonként elengedtek a barátnőimmel városba/egymáshoz kb. 5 óráig, de csak pénteken és szombaton.
13-14 évesen elengedtek hétköznap valamivel suli utánig, hétvégén pedig 8-10-ig. (attól függ, mennyire volt sötét, van-e még otthon dolgom)
15-től fölfelé hétköznap szintén maradt a suli utáni találka, hétvégén elengednek éjfélig, esetleg egy kicsit tovább(csak akkor, ha nagy társasággal, illetve a barátommal vagyok).
Ez szerintem teljesen normális, ennél többet ne kérj anyukádtól, hidd el, ő nagyon félt Téged, nem akarja, hogy bármi bajod essék. Esetleg nyáriszünetben megkérheted, hogy hadd maradj ne adj' Isten éjfélig(ha már 15-16 elmúltál, akkor 1-ig, 2-ig). Remélem tudtam segíteni.
15/L
Na, akkor azt tanácsolom, hogy nyárra próbáld megfűzni anyukádat! ;) Sok sikert!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!