Milyen jövőt (munkával kapcsolatos) képzelnek el, aki látható helyre tetováltatnak és/vagy fültágítót tesznek be (akár nem is kicsit)?
Attól függ te mit akarsz,ha nem tesznek a munkahelyen az első benyomásra ,akkor szerencséd van.De ha nem.. pech.
Hogy én mit tudnék elképzelni (munkát)- rögtön a tetkos srác jutott eszembe,vagy pc lövesztő:D
Én 31/N vagyok. :)
Csak érdekelt volna, hogy a "mai fiatalok", akik lépten-nyomon visszafordíthatatlan dolgokat tesznek a testükkel, belegondolnak-e, hogy könnyen hátránnyal indulhatnak egy jobb állásért.
Mindenki nem dolgozhat tetkós szalonban. :))
Persze vannak eltakarható helyek, de pl. a fültágítás nem tartozik ezek közé.
Apukám és anyukám is tetováltak, nem is apró, elrejthető helyekre. Anyukámnak az egész háta és az egyik combja is ki van tetoválva, és orrpiercingje s van, mégis egy jó, irodai állása van. Apukám is hasonlóképpen ki van varrva, csak neki még a karjai is, mégis éttermet vezet. Szóval szerintem megfelelő környezetben semmi baj nincs vele.
14/L (én is tervezek pár tetkót későbbre:D)
Ruházati eladó vagyok. Ezzel a tetkóval a lapockámon: [link]
Még csak gyakorlatom volt de nem szóltak érte. Először mondták, hogy takarjam el de hát látszott a fehér pólón keresztül is, meg ha toppot húztam. De utána már nem szóltak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!