Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Középsulival kapcsolatos...

Középsulival kapcsolatos kérdés? Fontos! L/14

Figyelt kérdés
Szakközepesek! A kérdés olyanoknak szól akiknek az átlaga évvégén 4 egész fölött lesz. Ti mennyit tanultok egy nap átlagosan? Max hány órátok szokott lenni?
2011. jún. 14. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Szakközépiskolába járok, már második éve:))

9.-ben általában 5 vagy 6 órám volt egy nap, de előfordult, hogy nem volt 1. órám, ill. kéthetente egyszer 7 órám volt. Idén már kicsit másképp nézett ki az órarend. Minimum 4, maximum 7 órám volt egy nap. Egyik héten egyszer nem volt első órám, másik héten egyszer nem volt első két órám. Szóval idén tényleg nagyon változatos volt az óráim száma naponta. Pont emiatt a tanulási idő is változó volt. Nálunk a tanárok valahogy megérzik, hogy mikor nem kellene iratni. Általában 3-4 hetente van egy húzósabb időszak, amikor 1-1,5 hét alatt írunk elég sok dolgozatot. Ilyenkor elég sokat szoktam tanulni, akár 2-3 órát is naponta. Máskor, amikor csak 4-5 órám van, előfordul, hogy 1 órát sem tanulok..

De egyébként rájöttem, hogy ez nem elég. Elég rossz lett az évvégim, nem vagyok megelégedve vele. 4,1- 4,2 körül lesz az átlagom. Az okát is tudom, úgyhogy jövőre könnyebb lesz ezen változtatni.. Az a gond, hogy amikor épp nem írunk dolgozatokat a tanárok nem feleltetnek, így - mivel már tudjuk, hogy úgy sem feleltetnek - könnyen el tudok lustulni és nem tanulok rendszeresen. Utána pedig baromi nehéz mindent megtanulni úgy, hogy 1-1,5 hét alatt írunk egy csomó dolgozatot..:S

16/L

2011. jún. 14. 19:03
 2/12 anonim válasza:
78%

Szia én is szakközepes vagyok,az átlagom 4.3 lesz évvégén.

Általánoshoz képest többet kell tanulni,egész más a középsuli...általában a dolgozatoktól függ,de 2-3 órát szoktam. Külön kémiatanárhoz is járok az is + 1 óra.

6-7 órám szokott lenni.

2011. jún. 14. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Hali.

Szakközepes vagyok, 4,6 az átlagom. Igazság szerint, attól függ, hogy milyen óra és hogy mennyi doga lesz. De olyan 15 perceket szoktam átlagosan tanulni. Könnyen megragadnak a dolgok szerencsére. De mondjuk volt már, hogy irodalmat 4 órán keresztül tanultam. Mondom, tananyagtól/tanártól függ.

Max 7 órám szokott lenni, de időben csak 6 óra, mert nulladikom is szokott lenni.

16/l ( 11.oszt- csak szeptembertől :D)

2011. jún. 14. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Én nyelvis voltam , szóval "lógtam" egész évben, alig napi 15 percet tanulhattam és 4.6 lett az átlagom,de ha már rendes éved lesz akkor tanulni kell. Nekem is jövőre tényleg el kell kezdenem tanulni. :) 16f
2011. jún. 15. 00:01
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Ja, és a max 2óra de nagyon kivételes alkalom volt, mert év végi nagy TZ volt.
2011. jún. 15. 00:02
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Nekem 5 egész az átlagom (mondjuk még csak hetedikes vagyok 6-osztályos gimiben) és meglepő, de kb. fél-max 1 órát tanulok...(Szerencsére könnyen megragad amit elolvasok ,ezért nincs szükségem arra, hogy órákig bújjam a könyveket, szerencsém vanXD
2011. jún. 15. 15:35
 7/12 Lollipop Girl ***** válasza:
72%

4,25 lett az átlagom elsős voltam egy NYEK-es-közgázos osztályban és esküszöm hogy semennyit.Heti egyszer hétfőn első óra előtt 10 percet mert minden héten hétfőn első órában feleltünk 1-1,5 oldalas tételből meg 2 hetente-havonta egyszer elővettem mindent és megcsináltam a beadandókat.Az egészben az a legviccesebb hogyha most kikérdeznéd az összes tételre emlékszem és a többi tantárgy is tök jól megy.Nagyon könnyen és gyorsan tanulok.:)

15/L

2011. jún. 15. 17:15
 8/12 Lollipop Girl ***** válasza:
70%
Ja és azt lehagytam hogy minden nap 6 óránk volt.
2011. jún. 15. 17:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Húha! Minden nap 6 óra? :S Én azt szeretném ha minden nap csak 4 órám lenne mint harmadikba! :D Nekem elág sok idő kell a tanulásra és 4,5 körül lesz a bizi.
2011. jún. 15. 19:50
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

4 óra ?

Álmaidban, kiscsillag :D

Vagy menj szakiskolába, ott már délben végeznek.

2011. jún. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!