Hogy hitethetném el anyámmal, hogy nem tudok egyszerre több helyre figyelni?
Már elmondtam neki ötezerszer, de mintha meg sem hallotta volna. Változatlanul beszél hozzám, ha koncentrálok valamire (pl. olvasok), ráadásul töklényegtelen dolgokról. Ki is jelentette már egy párszor, hogy ő ezt nem hiszi el, mert neki mindig ment. Miért olyan rendkívül hihetetlen ez? Más is jár hasonló cipőben?
(Tudom, hogy nem ez a legfontosabb dolog a világon, de már baromira idegesít.)
tudom milyen, nekem azt csinálja hogy amikor a vécén ülök odajön és beszél hozzám :D baromi idegesítő, de azt mondta, hogy azért ilyenkor beszél velem, mert csak ilyenkor érek rá :D
de megkértem, hogy hagyjon békén. szerintem ha szó nélkül felállsz, és kimész inni vizet, vagy vécére, akkor lehet, hogy megsértődik, de leesik neki. szóval csinálj úgy, mint aki nem veszi észre ... persze ha megsértődik, akkor nem a gyakorikérdések.hu-n olvastad a tippet :D
Igazatok van, ez tényleg beválhat.:D Mondjuk most, hogy elkezdődött a suli (és ő is melózik), valószínűleg leáll majd egy kicsit, de majd ha már nagyon idegesít, élbe lép ez a taktika.
Kösz a válaszokat!:D
Ha jó könyvet olvasok akkor csak harmadjára hallom meg ha hozzám szólnak.
De már hozzászoktak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!