Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen anyum? :O

Miért ilyen anyum? :O

Figyelt kérdés

De mint tök kedvesen felvetettem neki ,hogy segitene nekem olyan dolgokban,hogy ott lent leborotfálni,mert engem zavar. Erre ő ,hogy nem,megtiltja. - megjegyzem ilyenekről nem beszélünk a barátnőmmel- de anya elkezdi,hogy mivan xy vett erre rá? mondom dehogyis. -meg alapból tudni kell hohy xy=barátnőm mel régóta legjobb barátnők vagyunk,anyunak is sok mindenben segít meg nekem is.... hogyis juthatott eszébe ilyen... - szóval most emgtiltotta,meg hogy meg ne lássa ,hogy ilyet művelek... Azóta meg full bunkó ,tesómnak (18) mondogatja, hát babám hozok ezt hozok azt,meg kicsit mit szeretnél... engem meg le szar ahogy vagyok. amikor bezzeg még tesomnak -kb annyi lehetett mint én- ,meg hogy ő nagylány...

Most meg bejön,hogy mivam? egész hétvégén gépezni fogsz?? mindig ezt kell csinálni?? -megint megjegyezném nincs több 10 perce ,hogy itt ülök...és tegnap alig gépeztem,csak 1x filmeztem,meg sétáltam városban. jah és tesom rettenetesen sokat gépezik,neki meg se szolal -

Meg tegnap felajánlottam neki,hogy filmezzzünk ,popront stb. Erre le se szart. Nem is beszélget velem.

De nagyon nagyon bánt,és amikor elmondtam (kb 1-2 honaapja) hogy az bajom,rosszabb lett. max aznap körbe ugrált.de nekem nem az kell,hogy "csicskázzon" nekem :(

amikor megg látott 2 részeg csajt ,ott KIABÁLT velem ,hogy ilyet ne csináljak. Pedig nem is tenném!! ismerhetne :( -tesomnak sose szol(t) - ...

Nah és még lehetne sorolni,bocsi ha hosszu lett!

2011. márc. 5. 10:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
* jah most meg az a baja,hogy én mostam ki a tesi polom ,pedig szoltam neki.. :'((((((
2011. márc. 5. 10:25
 2/18 anonim ***** válasza:
39%
Tanulj meg fogalmazni és írni. Sok helyen érthetlen,amit összehordasz.
2011. márc. 5. 10:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Jó bocsi,siettem..... ˙:(
2011. márc. 5. 10:52
 4/18 anonim ***** válasza:

Az ha egy kamasz meg az anyukája egy hullámhosszon van, olyan ritka mint nyáron a hó.

Próbáld ezt elfogadni. Nem szeret téged sem kevésbé, mint a testvéredet, csak hajlamosak vagyunk arra, hogy csak azt lássuk, halljuk meg, amit akarunk.

Ne légy szomorú. Tudom,hogy szükséged lenne rá, de próbáld meg inkább hasonló korúakkal megbeszélni az ilyen jellegű problémákat. Ők is hasonló cipőben járnak mint, az biztos.

Félt téged, ebből is látszik mennyire szeret, csak a munka, a pénz, meg a fáradtság stb. türelmetlenné teszi az embert.

Tudom ez nem vigasztal, de én is igy gondolkodtam, mint te, és nem volt jó viszonyunk anyummal. Aztán fölnőttem,elköltöztem, született babám, és most nincs olyan dolog amit ne beszélhetnék meg vele,vagy ő velem. Minden másnap jön hozzánk, imádjuk egymást. De ehhez bizony nekem is úgymond meg kellett hogy jöjjön az eszem.

Föl a fejjel. Ne ezen agyalj. Kösd le inkább mással a figyelmed. Majd rendbe jön minden. Sok sikert.

2011. márc. 5. 11:31
 5/18 A kérdező kommentje:

Oké kissé értelmesebben...

Szal anyu megtiltotta ,hogy ott borotfáljam... És most azért haragsik rám,mert ilyenre gondoltam. És azt hiszi a barátnőm miatt,és meg akarja tiltani ,hogy vele barátkozzak. Pedig tudhatná,hogy ő nem ilyen.

És a tesómat sokkal jobban szereti. És ez nagyon bánt. Meg tegnap is kiabált velem,hogy be ne rugjak.. Pedig ismerhetne.

Filmezni is akartam vele,de nem akart :(

Tesom soha nem csinálna vele ilyeneket,csak csicskáztatja a boltba. :/

De már feladtam.

2011. márc. 5. 11:33
 6/18 A kérdező kommentje:

11.31 köszi.

Csak annyira szeretnék vele közös programokat,de ő nem :'(

2011. márc. 5. 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna Anyukádnak szólni, hogy borotválni akarod a puncidat, mert az csak Rád tartozik. Fogj egy tükröt, tedd a lábad közé és menni fog egyedül.
2011. márc. 5. 11:51
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen,köszi.csak utolag megbántam ,hogy szoltam neki. És az a baj,hogy nem értékeli az őszinteségemet... Most meg már nem merek mit tenni,mert ha mégsem azt csinálom,amit ő mond,hát... soha nem bizik meg bennem :(( viszont zavar...

meg lenne egy másik dolog amit elmondanék neki(folyásom van,és kéne betét) , de már szerintem elszurta,mert semmit nem merek elmondani neki :(

2011. márc. 5. 11:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Azért a folyásról szólj Neki. Előző voltam.
2011. márc. 5. 12:00
 10/18 A kérdező kommentje:

Kéne,de igyis alig böktem ki csak ezt. El akartam mondani utána,de nem ment. Irtóra kiakadt,nekem meg egy csepp bátorságom nincs már elmondani neki.

Mi lenne ha nélküle elmennék dokihoz? :/

2011. márc. 5. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!