Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyum azt hiszi hogy sátánista...

Anyum azt hiszi hogy sátánista vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

H.I.M-et hallgatok, és ő azt hiszi, hogy sátánista zene. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy a számaik a szeretetről szólnak nagyrészt, és nincs közük semmiylen valláshoz sem. De nem értette meg, és azt hiszi, hogy énis sátánista vagyok. Ehh ... mit tehetnék? Mit modnjak neki?

12L

2011. febr. 6. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
"sok kis sátánista :D" ez aranyos xD
2011. febr. 6. 19:22
 12/17 bumbi02 ***** válasza:
90%
és anyud azt is tudja h mi az h sátánista? vagy inkább csak arra gondolt hogy vallási szektába tömörülve áldoztok kecskét az erdőben? mer a kettő nem ugyanaz.
2011. febr. 6. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hadd higyje ezt! És ha nem akar elengedni valahová, megfenyegetheted, hogy akkor megátkozod! :)

Komolyra fordítva a szót: egyáltalán tisztában vagytok azzal, mi a sátánizmus?

1. Satan represents indulgence instead of abstinence!

2. Satan represents vital existence instead of spiritual pipe dreams!

3. Satan represents undefiled wisdom instead of hypocritical self-deceit!

4. Satan represents kindness to those who deserve it instead of love wasted on ingrates!

5. Satan represents vengeance instead of turning the other cheek!

6. Satan represents responsibility to the responsible instead of concern for psychic vampires!

7. Satan represents man as just another animal, sometimes better, more often worse than those that walk on all-fours, who, because of his “divine spiritual and intellectual development,” has become the most vicious animal of all!

8. Satan represents all of the so-called sins, as they all lead to physical, mental, or emotional gratification!

9. Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years!

No, ezt fordítsd le anyukádnak. Ez a sátánizmus alapja.

2011. febr. 7. 01:30
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Én hithű katolikus vagyok, gyakorlom is a vallásomat, de lazán meghallgatom a HIM-et...Mansont csak azért nem, mert nem tetszik a hangszíne...sőt mindenféle marhaságot meghallgatok, és soha egy percig nem jutott eszembe, hogy sátánista lennék, vagy hogy egy zene miatt én megtagadom a vallásom...marhaság..nekem annak idején anyámék csak annyit üvöltöttek fel a lépcsőn, hogy "kislányom halkítsd már le azt a szart":D és ennyivel el volt intézve...amúgy lehet azért gondolja, mert az öltözködésedben is elkezdted a gót stílust vagy nemtom...

Szerintem állj elé, mondd meg, hogy anyu én nem szeretem az ördögöt, csak ezt a zenét;)

25/lány/kismama;)

ui:a férjem is hithű katolikus, és mikor megismertem teljes mértékig thrash metal rajongó volt, és jelentem ő sem lett sátánista;)

2011. febr. 7. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
fordítsd le, vagy keress neten fordítást és mutasd meg anyudnak :) én is hallgattam/hallgatok mindenfélét (egészen a black metalig :D)
2011. febr. 7. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a csaj vagyok, aki nem szereti a HIM-et, csak lusta vagyok megnézni, mikor írtam.

A 25 éves kismama válaszát olvasva eszembe jutott, hogy a volt barátom mélyen vallásos, mégis dobol, gitározik, bakancsban jár, hosszú a haja és imádja a Slipknotot. Mansonért nem rajong, sőt... de akkor is, mindenféle rockot és metált meghallgat, főleg a zúzósokat.

Szóval továbbra is azt mondom, anyukád e téren tudatlan.

2011. febr. 7. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a legtöbb embernek fogalma nincs arról,hogy mi a sátánizmus.Az alapja az embertársaidhoz való (szeretetteljes) viszony körülbelül.Szóval aki elítéli,az egy nagyon értelmes Babylon-i emberke....
2011. febr. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!