Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tehették ezt velem?...

Hogy tehették ezt velem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tesóm ma reggel megy táborba és apu viszzi őket asszem a magyar határig (nem magyarba lakunk!!)és halottam mikor már ébredeztem ,mert elég korán volt még ,hogy anyu beszélget telefonnonn ,hogy átmennek ők a határon mennek vásárolni(anyunak nem uis kellet volna menni)és anyu meg reggel odajött hozzám ,hogy becsuk engem a pincen kitudok menni,en csak annyit monddtam hogy jo mert mar akkor konnyeztemAhogy ők elmentek rám rámjött a sírógrcs .hogy.hogy tehettek velem ilyet,meg tudják hogy mrennyire szeretek magyarba menni es mennyire szeretek vasaarolni.azota is sírok.
2010. júl. 7. 07:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

melyik országban laksz?mert a magyart még gyakorloni kéne:)[ezt nem sértésként mondom hanem építőjellgűeg]

figyelj.én értem,hogy rossz most neked,de elég sokszor lesz még úgy,hogy nagyon akarsz valamit és nem sikerül/nem tudod véghez vinni.Sajnos az élet ilyen.legközelebb kérdezd meg a szüleidtől,hogy mikor mennek a magyar határhoz.amugy mit szerettél volna venni? mert ha kaját vagy ilyesmit akkor hidd el nem sokat vesztettél,de ha ruhákat akkor sem lettél szegényebb.:"Dha meg az élmény akkor az más.

Ilyenért azért ne sírj ennyire:)

2010. júl. 7. 14:21
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy mostanába lesz szülinapod/névnapod, és megakarnak lepni valami Magyarországból vett ajándékkal? Úgy tényleg nem jó, ha velük mentél volna.

Elhiszem, hogy rossz, most így belegondolok, hogy én is szivesen mennék külföldre, még akkor is, ha nem feltétlen vásárolni, de úgy meg tényleg izgalmasabb.

Majd megbeszélitek. :)

2010. júl. 7. 14:55
 13/29 anonim válasza:
61%
Kérlek ne azt írd már, hogy magyarba( sokan románba németbe spanyolba ukránba mennek, de ez annyira béna)! Magyarországba az szebb :))
2010. júl. 7. 17:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Én valamennyire megtudlak érteni(féltékenység szeretetből volt már nekem is!)..szerintem neked nem az a legnagyobb bajod,hogy nem tudtál vásárolni,hanem hiányzik egy pici szeretet..vagy az kell h többet legyél anyudékkal..nincs igazam?:S ha nincs,akkor kérlek jelezz:S:|
2010. júl. 7. 17:32
 15/29 anonim ***** válasza:

12:58, te vagy nem voltál kamasz (ami ugye fizikai képtelenség), vagy már baromira nem emlékszer rá, milyen is volt annak lenni, esetleg szimplán egy paraszt vagy. Én utóbbit tartom a legvalószínűbbnek...

Tudod nem kötelező válaszolni a kérdésekre, vagy akár elolvasni azokat, sőt mi több, egyáltalán nem kötelező ezt az oldalt sem böngészned, ha ennyire idegesít, amiket ide írnak az emberek.

Igen, lehet, hogy neked ez egy "semmi kis gond", de a kérdezőnek pillanatnyilag igenis jelentős dolog, úgyhogy máskor inkább tartsd magadban a lenéző, ostoba kis kritikádat.

Hát, kérdező, nekem úgy tűnik (és itt írták is ezt már), hogy téged igazán az bánt, hogy nem gondoltak rád, nem pedig, hogy nem tudtál vásárolni.

Ha a szüleid hazaérnek, beszéld meg velük ezt.

Mondd el nekik, hogy nagyon bántott, hogy még csak meg sem kérdeztek téged, hogy van-e kedved velük tartani és ezért úgymond "kiközösítve" érezted magad.

A te korodban (gondolom kb. 13-15 körül lehetsz) természetes, hogy kicsit jobban szíven ütnek az ehhez hasonló dolgok, de ez a kamaszkor :).

Addig meg kérd meg a szüleidet, hogy picit jobban figyeljenek oda az ilyesmire, mert a kamaszok érzékenyebben reagálnak bizonyos, másoknak jelentéktelen, helyzetekre.

És ne szomorkodj, ilyenkor tényleg minden rosszabbnak tűnik, mint amilyen valójában :).

L/23

2010. júl. 7. 19:32
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
JÉÉZUSOM GYEREK... nem tied az egész világ... most nem vittek majd mész máskor.... ez az élet. lehet h neked most uncsi is lett volna. másoknak sokkal nagyobb gondjuk van ne foglald ilyenekkel a kérdés helyeket.
2010. júl. 7. 22:22
 17/29 A kérdező kommentje:
Ukrajnában laokm visken és csak azért írtam hibásan mert gyorsan írtam ,de majd jobban odafigyelek,egyebként nem maradtam ki sok mindenből ,mert csak kaját vettek,aranyosak vagytok ,hogy válaszoltatok.
2010. júl. 7. 22:37
 18/29 A kérdező kommentje:
de most lesz a szülinapom 17-én,de csk kaját vettek. :(
2010. júl. 7. 22:38
 19/29 A kérdező kommentje:
egyébként meg nem beszélem az ukránt ,nagyon keveset tudok.
2010. júl. 7. 22:38
 20/29 A kérdező kommentje:
tudom szerintem is szebb a Magyarország csak egyszerűbb volt azt írni hogy magyarba.
2010. júl. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!