Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tehették ezt velem?...

Hogy tehették ezt velem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tesóm ma reggel megy táborba és apu viszzi őket asszem a magyar határig (nem magyarba lakunk!!)és halottam mikor már ébredeztem ,mert elég korán volt még ,hogy anyu beszélget telefonnonn ,hogy átmennek ők a határon mennek vásárolni(anyunak nem uis kellet volna menni)és anyu meg reggel odajött hozzám ,hogy becsuk engem a pincen kitudok menni,en csak annyit monddtam hogy jo mert mar akkor konnyeztemAhogy ők elmentek rám rámjött a sírógrcs .hogy.hogy tehettek velem ilyet,meg tudják hogy mrennyire szeretek magyarba menni es mennyire szeretek vasaarolni.azota is sírok.
2010. júl. 7. 07:47
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
83%
Szerintem fejezd be a bőgést! Lehet ez csak egy hirtelen ötlet volt s már nem volt idejük megvárni míg te is elkészülsz, vagy még aludtál s nem akartak felkelteni. Ne haragudj meg de én azt hittem ezzel a címmel egy egetrengető hatalmas problémáról fogok olvasni. Nyugodj meg szépen! Majd ha hazamennek megbeszéled velük, hogy legközelebb te is szeretnél menni. Valamint tudtad, hogy a tesódat viszi apukád akkor mondhattad volna neki rögtön te is hogy elkísérnéd.
2010. júl. 7. 08:07
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Ez legyen a legnagyobb problémád egész életedben, és akkor nagyon boldog ember leszel!!!
2010. júl. 7. 08:17
 3/29 A kérdező kommentje:
mar abbahagytam.meg vittek ket embweert es nem fertem volna legalabbis nem kenyelmesen,de abnyunak se kellet vona mennie!!!sot megfugy csinalt mintha nem is ment volna,csak bazarba arulni.de tudod milyen rossz erzes az mikor tudjak hogy mennyire szeretnel megsem visznek??
2010. júl. 7. 08:29
 4/29 anonim válasza:
ááááááááááááááá
2010. júl. 7. 11:04
 5/29 anonim ***** válasza:
19%
Édes istenem.Én utálom az ilyen rinyálós kis libákat.Jhajj anyuci meg apuci nem vitt el vásárolni,megszakad a kis szivem.Neked komoly ez a legnagyobb problémád??Majd legközelebb elvisznek.Kiscsillag ne rinyálj hanem fogadd el,nem fértél be a kocsiba.Aludtál és nemakartak felébreszteni.És kérlek ne itt sírd ki a semmi kis bánataidat,mert már herótot kapok tőletek!!
2010. júl. 7. 12:58
 6/29 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy félreértettem a kérdést, de anyukád bezárt a házba, és te csak a pincén tudsz kimenni? Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt "anyu meg reggel odajött hozzám ,hogy becsuk engem a pincen kitudok menni" így értelmeztem.
2010. júl. 7. 13:30
 7/29 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj,ha nem fértél be volna a kocsiba akkor sehogy se tudtak volna elvinni.Lehet,hogy nem is olyan üzletekbe mennek ahova te szeretnél menni.Gondolom te ruhákat szeretbél venni,nem?Lehet,hogy ők nem ruhaüzletbe mentek,de ha neked ez ennyire nagy probléma,hogy nem mehettél akkor amint hazaérnek menj oda hozzájuk és kérdd meg őket,hogy légyszives amikor következőre mennek vigyenek el téged is,mert te is szeretnél vásárolni.Ennyi.És akkor következőre felkelsz korábban elkészülődsz és mehettek együtt.Ilyen dolog miatta nem kell sirni. :)

Amúgy hol laksz?Ti felétek nincs egy pláza se ahova elmehetnétek??

2010. júl. 7. 13:39
 8/29 A kérdező kommentje:
kedves 12:58 ha nem tudsz normalis valaszt irni meg teged bosszant ez akkor inkabb ne valaszolj!!
2010. júl. 7. 14:13
 9/29 A kérdező kommentje:

13:30-nak

igen,beszarta a hazzat hogy nekeljen lemennem mert meg aldtam,vagyis meg felalomba voltam,de eleg gyakran szoktunk a pincen kozlekedni ugyhogy ne ugy kepzeld hogy nem tudtam kimenni a hazbol.

2010. júl. 7. 14:15
 10/29 A kérdező kommentje:
de ez nem volt megtervezve csak ugyvolt hogy apu kiviszi tesomat+2embert a hatarig.ugyhogy nemmondhattam volna hogy en is akarok menni.es sajnol mifelenk ninmcs semmifele plaza
2010. júl. 7. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!