Változnom kellene? Vagy egyáltalán velem van a baj?
Sziasztok!
Tudom, nem ez a világ legnagyobb gondja, ezt ne is hozzátok szóba. A probléma évekkel ezelőtt kezdődött. Akkor még nem zavart.
Előzményként leírom, hogy sohasem voltam egy beszédes típus. Ha kell megszólalok és kinyitom a szám de amúgy egész csendes vagyok.
Igazából az lenne a bajom, hogy az osztályunkban van pár okostojás aki "mindent tud" és nem is fél elmondani. Be nem áll a szájuk a tanítási órákat végig beszélik ha kell ha nem. Nálunk az ilyen "nagy-dumásokra" mondják azt, hogy jaj milyen okosak és mennyi mindent tudnak. Ugyanakkor amit ők beordítanak órán azt én is és még pár ember is tudja de mi csendben maradunk. Összességében az zavar, hogy aki dumál és be nem áll a szája az hű de okos aki meg ugyanazt tudja de nem pofázik állandóan az buta. Másnak pedig esélye sincs megszólalni. A tanárokat nem zavarja.
Szerintetek? Mit lehet tenni?
Köszi ha végig olvastad és válaszolsz!
Köszi a gyors válaszokat!
Eddig is sejtettem, hogy rossz ember vagyok és változnom kell... De hogyan tanuljam meg "kinyitni a szám"?
jajj azért nem vagy rossz ember...én is ilyen voltam régen mert nagyon nehezen nyíltam meg az emberek előtt....az osztálytársaimmal egész általánosba együtt voltunk,mégiscsak 6.ban kezdtem kinyílni
mostmár valamennyivel magabiztosabb vagyok :D
amúgy egyszerűen csak szard le ki mit gondol,ha te is tudod a választ,kiabáld be
senki nem fogja leharapni a fejed :D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!