Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Ezt már nembirom.14/l

Mit tegyek? Ezt már nembirom.14/l

Figyelt kérdés
Mindenki oltogat..suliban..komolyan mindenki. 2 barátnőmön kivül..minden srác szerint ronda vagyok meg minden:$$ éss nemértem.vannak nálam sokkal gázabb csajok de komolyan, és őket nem..meg a másik h vt régebben 1 bnőm akivel naon jóba vtunk és most már nem.lehet ő terjesztett hülyeségeket rólam. de nagyon nemtudom. Pedig sztem nemvagyok ronda, de már semmi önbizalmam nincs.
2010. jún. 19. 21:41
1 2
 11/13 Funktasztikus ***** válasza:
én kivi vagyok hogy nézel ki..
2010. jún. 26. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:

énisénis

15/f

2010. jún. 26. 12:55
 13/13 anonim válasza:
Ha te is piszkálod őket, akkor lesűlyedsz az ő színtjükre. Ne érezzék rajtad, hogy bánt ez az egész. Nyolcadikos koromig engem se szerettek, mert nem jártam rózsaszín ruhákba és nem ittam minden hétvégén velük. Liceumban más lesz. Ott már kicsit érettebbek az emberek. Én az idén végeztem és elmondhatom, hogy ez volt a legszebb 4 évem. Nem voltam soha se csúnya, csak egy kicsit más. Utána se ugráltak körbe engem, de elfogadtak olyannak, amilyen vagyok és lett pár nagyon jó barátom is. Próbáld megtalálni a középutat és ne akarj másnak látszani.
2010. aug. 25. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!