Mit tegyek? Nembírom.
16éves vagyok.1éve tudtam meg hogy az apám nemis az apám.Felkeresett a "Biológiai" apám(Laci) aki külföldön él és egy autós céget vezet.A szülei most Londonba vannak mert kaptak egy nagyon jó állást.És nemakarom őket terhelni mert tudom hogy most boldogok.Szóval Lacival együtt kaptam egy nővért is akivel kezdettől fogva jól kijöttünk,segített mindenben, meghallgatott.De 2hónapja elvesztettük balesetben.Laci a temetés után vissza ment a cégét irányítani mert aztmonta valami baj van..engem itt hagyott..a szülinapomra se jött haza csak küldött egy e-mailt meg utalt a számlámra pénzt..ajándék gyanánt.2hete jött haza azóta folyamatosan csak a nővérem látja bennem ő zongorázott aztmonta kezdjek el énis,ő csonállatos táncos volt,énis táncolok de Laci mindig csak azt látja mennyire nemmegy a tánc.De én csak szórakozásból táncolok mert szeretem.Sajnos elkeztem drogozni a nővérem halála után,de már nemakarok mert ez nem megoldás addig jó mert megszűnnek a gondok de ez nemmehet örökké..aztán pár napja meg Laci azt vágta a fejemhez hogy mértnem én haltam meg mért a nővérem ő nemérdemelte meg.én megbocsájottam neki de nem megy nembírom egyedül..állandóan egyedül hagy a szomszéd van megbízva hogy nézzen át néha nelegyek"egyedül"alap dolgokat megfőzök énis de álltalába szomszéd főz rám.közbe nekem nem a szomszéd kéne hanem az hogy itt legyen. Megmontam neki hogy soha de soha nemléphet az apám helyébe aki eddig nevelt mert nekem ő az ádesapám,de megpróbálom elfogadni és egy jó kapcsolatot kialakítani.de őt nemérdekli de akkor nemtudom minek kereset fel,van neki egy felesége de mellete k***..és ez szó szerint..nemtudom mit akar..
Már nagyon belebonyolódtam elnézést ha érthetetlen lett..
talán egyértelmü
- a drogról állj le
- a bio apukáddal elég a jó kapcsolat évente pár email néha telefon
-azok a szüleid akik neveltek megérdemlik hogy visszakapjanak és igy ott vagy a legjobb helyen.
- nem kell senkinek megfelelni pláne nem azzal hogy az emléke miatt a helyébe lépsz ami nem megy azt nem kell eröltetni biztosan neked is megvannak a saját tehetséges oldalaid inkább azokat erősitsd.
ezt apukád is belátja majd ha feldolgozta a lánya halálát.
Nemsokára itt a suli jobban megy majd a figyelmed elterelése és nem nyomaszt majd.
sajnálom,amelyik apa ilyet mond ,én ott helybe lepofoztam volna,semmi gondolkodás vagy vmi,100% ,h kapott vna egy óriási sallert!! és soha szóba se álnék vele,aki meg felnevelt, tisztelném! ilyen,nem apa...
13.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!