Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Ezt már nembirom.14/l

Mit tegyek? Ezt már nembirom.14/l

Figyelt kérdés
Mindenki oltogat..suliban..komolyan mindenki. 2 barátnőmön kivül..minden srác szerint ronda vagyok meg minden:$$ éss nemértem.vannak nálam sokkal gázabb csajok de komolyan, és őket nem..meg a másik h vt régebben 1 bnőm akivel naon jóba vtunk és most már nem.lehet ő terjesztett hülyeségeket rólam. de nagyon nemtudom. Pedig sztem nemvagyok ronda, de már semmi önbizalmam nincs.
2010. jún. 19. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Te még nem ballagtál??Vagy csak most leszel nyolcadikas?

Ha most leszel nyolcadikas,akkor kibírod már azt az egy évet(én is ki bírtam,pedig engem köpködtek is a butábbak,mert jól érezték magukat).És aki köpködött az csak azért köpködött,mert jól érezte ezzel magát,és egyáltalán nem szólt le.

Ha van 2 barátnőd,akkor meg nyugodtan lesz_rhatod a többieket!Hát a két barátnőd hogyan lett?Őket nem piszkálják azért,mert a barátnőid??

Lehet,hogy egyrészt oka van,de az nem ok,hogy csúnya vagy,azért nem kell,hogy piszkáljanak.Ha valami olyasmit csináltál,amiért megérdemled,hogy piszkáljanak,akkor nyugottan szólj vissza nekik..én is visszaszóltam az utóbbi időkben.:S

2010. jún. 19. 21:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Lassan ballagsz(vagy már ballagtál), és az új suliba tisztalappal indulsz majd:-) Ha ott vagány leszel, akkor elfogadnak olyannak amilyen vagy:-)A 14éves fiúkra ne adj:-)
2010. jún. 19. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:

De mostmár hiányzik a legtöbb oszt.társam(nem aki köpködött meg piszkált,hanem akivel jókat dumáltam)..nyílván majd az idő megszépíti az egész 8 évet,sőt valakivel a 12-őt is.Az óvodás éveim nagyon szépek,nyugodtak voltak,volt olyan általános iskolai osztálytársam,akit már akkor is lenéztek meg piszkáltak.Én kimaradtam mindig a piszkálódásokból,és velem ezért lett bajuk:@:S

De mindegy..én hamar felejtek:D

Lenyeltem nekik mindent!

2010. jún. 19. 21:49
 4/13 anonim ***** válasza:

írj privit!! Nekem meg az a fő bajom hogy nincs barátnőm...

15/f

2010. jún. 20. 10:12
 5/13 anonim ***** válasza:
xD Nekem sincs LOL 17/F
2010. jún. 20. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
headshout magadnak
2010. jún. 20. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:

előző: headshout xDDDDD te is nagyon okos lehetsz. az headSHOT.

Ja a kérdésremeg: Legjobb védekezés a támadás, tehát ha ők piszkálnak, piszkálj vissza. Lehet, hogy nem tűnik jó megoldásnak de hosszútávon hat.

2010. jún. 22. 21:44
 8/13 A kérdező kommentje:
6évfolyamos gimibe járok^^szall még ebben a suliban négy év:@
2010. jún. 24. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Megesik, hogy a legnagyobb hangúak is legbelül önbizalomhiányban küszködnek. Szerintem ezek az emberek azért piszkálnak téged, mert ők nincsenek megelégedve magukkal, ezért alacsonyítanak le másokat, hogy azt hihessék, ők jobbak. Meg aztán így nem nekik lesz kisebbségi érzésük. Vagy csak egyszerűen irigyek rád.

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak én nyolcosztályosba járok és még csak 7.-es vagyok. Tuti, hogy csak a kitűnőségemre lehettek irigyek az osztálytársaim. De legalább a 2 barátnőd melletted áll. :) Lehet, hogy a szüleidnek vagy a tanárodnak el kellene kicsit beszélgetnie a volt barátnőddel, hogy miért terjeszt rólad hamis dolgokat.

2010. jún. 25. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:

semmit

nevess és oltogass vissza

jó humorral minden oltás élét el lehet venni

2010. jún. 26. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!