Hogyan tudnam kicsit csiilapitani ezt a hanyigert, mert ugy erzem nembirom ki?
Hányinger vagy hasmenés? Vagy mindkettő van?
S hány hetes terhes vagy?
Hányingerre jó lehet a kóla, vagy Salvus víz.
Hasmenésre pedig egyél olyat, ami megfogja a székletet. Krumpli, keksz vagy valami hasonló.
De ha nagyon rosszul vagy, kérdezz rá a dokidnál!
Praktikák között említik még a gyömbér rágcsálását, vagy a gyömbéres üditő fogyasztását. Illetve azt, hogy mielőtt kikelsz az ágyból, lassan rágcsálj el egy kekszet, vagy bármilyen olajos magvat, és 10 percnél hamarabb ne pattanj ki. (Bár tudom, hogy ezt nem túl könnyű megvalósítani mindig)
Ha nagyon megy a hasad, akkor próbálj meg kevesebb rostosat enni,inkább piritóst, kekszet, krumplit, almát.
Ha gyógyszerekben hiszel, akkor hányinger ellen szedhetsz Deadelon-t vagy B6-ot, esetleg Magne B6-ot. Hasmenés ellen pedig Carbo activatus-t (széntabletta)
Hasmenést okozhatja egyébként a túlzott magnézium bevitel is,akkor ha ennek a gyanúja fent áll, és szedsz magnéziumot, akkor csökkentsd az adagját, vagy hagyd el.
Amúgy sajnos nekem is ment a hasam, nekem a Carbo activatus 2 nap alatt helyrerakott mindent. Most a hányingerrel küzdök helyette...:(
Szia!
Deadelon-t NEM szabad terhesség alatt szedni! TILOS! Orvosom megtiltotta. Én is majd megvesztem a rosszul létektől. Utcán öklendeztem, részegnek néztek! :(
Ami nekem segített a friss levegő, a mély lélegzet, és a keksz rágcsálása felkeléskor. Csak szénsavmentes ásványvíz, üdítő.
Szia!
30 hetes vagyok és a tehesség elején mindennap szedtem a Deadelon-t!!A tájékoztatón sem szerepel hogy nem lehet szedni!!!....
B6 vitamin is segít!
Boldog babavárást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!