Miért csinálja ezt? , már nembírom.
hívd fel a la leche ligát, www.lll.hu
ha szopi elején csinálja ezt, akkor úgy segíthetsz hogy már kézzel beindítod a tejleadó reflexet, tehát kézzel mintha fejnél, hogy mire a szájába kerül, azonnal jöjjön a tej. meg ellenőrizni kellene h mennyire jön a tej a tejcsatornákból, lehet hogy kevés jön egyszerre és türelmetlen, mert fejlődési ugrása van. mennyit hízott mostanában?
na, akkor legalább tudjuk az okokat. hát, figyelj, hívd fel a la leche ligát, nagyon profik és segítőkészek. Az én lányomnak annyira kötöttek voltak az izmai a jobb oldalán, hogy nem is tudott szopni fekve azon az oldalon. Tényleg, milyen testhelyzetben szoptatsz?
Azért ha ez problémát okoz, kicsit tornásztasd a gyereket, nehogy a mozgásban lemaradjon.
a cumisüveg tud még galibát okozni, de ha azt mondod muszáj, akkor muszáj, de én vizet adnék csak. a menzesszel nem tudunk mit kezdeni, de azt hiszen ilyen kicsi korban nem szokott elválasztódni emiatt a gyerek.
Fogzás: most még ezzel sem tudsz mit kezdeni, majd megszokja és akkor nem fogja zavarni a szopiban. Viszont ha úgy látod fáj, feszít akkor kend be Dentinox géllel az ínyét. Ha élesen, váratlanul felsír, kapkod a szájához, akkor biztos az fáj, de mondjuk ezek a szopitól függetlenül is előfordulnának. Összefoglalva, én felhivnám a LLL-t és a testhelyzeten változtatnék, illetve tornáztatnám a gyereket a nyaka miatt is meg a pocakja miatt is, hátha tényleg csak hasgörcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!