Miért van ez? ÉN már megőrülök komolyan mondom :- ( nembírom már.
Tudom, hogy hülyén hangzik ez az egész amit most mondani fogok...
14/L vagyok ...
És eléggé jóba vagyok az idősebekkel is...Szóval ilyen 16-18...
De mindíg is jóba voltam velük... (: Lányokkal is, fiúkkal is egyaránt ...
És mindíg mondják, hogy mennek bulizni, meg ide oda... De engem anyám alig enged vhová :/ PEdig már annyira nem vagyok kicsi, tudok magamra vigyázni de nem hiszi el :S .... Vagy legalább 11ig vagy kicsit tovább elengedne :/ De áá nem enged szinte sehová... Fél9ig lehetek kint.. Oké, tudom ebbe a korba lehet korai lenne elmenni bulizni, vagy akárhová, de az osztályomba is van pár lány akit simán elengednek... Egyzer beszélgettünk, és mondta, majd ha 15-16 leszek... ÉS mondta, hogy most azért nem enged, mert én vagyok az 'egyetlen' lány a családba és hogy félt.. Pedig apa engedne ...:)
De komolyan már annyira nemtudok mitcsinálni :/ annyira mehetnékem van de komolyan ....
Tudom, most azt hizitek, hogy itt hisztizek, vagy valami, de probáéjatok emgérteni :S
Már az is megfordult a fejembe, hogy kiszökök majd....
Pár ismerösöm már csinált ilyet... De anyukámnak azért nem igazán szeretnék hazudni :S szóval áá.. nemtudom
kérlek mondjatok/segítsetek vmit..
Figyelj, aggódnak érted. Ha azt mondták, 1-2 év múlva mehetsz, akkor azt még várd ki. Biztos nem könnyű így, hogy nálad idősebbekkel barátkozol, és ők mennek, sőt, hívnak is. De tényleg jót akarnak a szüleid, nem tehetsz mást, mint hogy megbízol benne, hogy nem ártani akarnak ezzel.
Ne szökj ki, ezt semmiképp ne tedd. Amikor én voltam ennyi idős, nekem is voltak osztálytársaim, akik ezt csinálták. Bennük nem is bíztak a szüleik, azt sem hitték el, ha azt mondták, hogy sóért megyek a boltba, mert már tényleg nem lehetett hinni nekik. Ne akarj ilyen családi légkörben élni. Plusz abba is gondolj bele, hogy mit érezne anyukád, ha este benézne a szobádba, és téged nem találna ott. Aztán majd kerestetne a rendőrséggel, az meg baromi égő lenne, ha a rendőrök vinnének haza egy buliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!