Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez? ÉN már megőrülök...

Miért van ez? ÉN már megőrülök komolyan mondom :- ( nembírom már.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyén hangzik ez az egész amit most mondani fogok...

14/L vagyok ...

És eléggé jóba vagyok az idősebekkel is...Szóval ilyen 16-18...

De mindíg is jóba voltam velük... (: Lányokkal is, fiúkkal is egyaránt ...

És mindíg mondják, hogy mennek bulizni, meg ide oda... De engem anyám alig enged vhová :/ PEdig már annyira nem vagyok kicsi, tudok magamra vigyázni de nem hiszi el :S .... Vagy legalább 11ig vagy kicsit tovább elengedne :/ De áá nem enged szinte sehová... Fél9ig lehetek kint.. Oké, tudom ebbe a korba lehet korai lenne elmenni bulizni, vagy akárhová, de az osztályomba is van pár lány akit simán elengednek... Egyzer beszélgettünk, és mondta, majd ha 15-16 leszek... ÉS mondta, hogy most azért nem enged, mert én vagyok az 'egyetlen' lány a családba és hogy félt.. Pedig apa engedne ...:)

De komolyan már annyira nemtudok mitcsinálni :/ annyira mehetnékem van de komolyan ....

Tudom, most azt hizitek, hogy itt hisztizek, vagy valami, de probáéjatok emgérteni :S

Már az is megfordult a fejembe, hogy kiszökök majd....

Pár ismerösöm már csinált ilyet... De anyukámnak azért nem igazán szeretnék hazudni :S szóval áá.. nemtudom

kérlek mondjatok/segítsetek vmit..

2010. máj. 22. 22:34
1 2
 1/17 anonim válasza:
43%
14 évesen szerintem nem a buliban van a helyed..
2010. máj. 22. 22:37
 2/17 A kérdező kommentje:
Gondolom most mindeki ezt fogja irni ... :S
2010. máj. 22. 22:38
 3/17 anonim ***** válasza:
Anyukád félt! örülj neki, ráérsz még egy kicsit, kicsapongni. Ne hogy kimássz, mert soha többé nem fog megbízni benned!
2010. máj. 22. 22:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se gond, ha 1-2 évig még nyugton maradsz a seggeden. A kiszökéssel meg ne próbálkozz, mert ha lebuksz, akkor örülhetsz, ha legközelebb 18 évesen látsz bulit...
2010. máj. 22. 22:40
 5/17 anonim ***** válasza:

Figyelj, aggódnak érted. Ha azt mondták, 1-2 év múlva mehetsz, akkor azt még várd ki. Biztos nem könnyű így, hogy nálad idősebbekkel barátkozol, és ők mennek, sőt, hívnak is. De tényleg jót akarnak a szüleid, nem tehetsz mást, mint hogy megbízol benne, hogy nem ártani akarnak ezzel.

Ne szökj ki, ezt semmiképp ne tedd. Amikor én voltam ennyi idős, nekem is voltak osztálytársaim, akik ezt csinálták. Bennük nem is bíztak a szüleik, azt sem hitték el, ha azt mondták, hogy sóért megyek a boltba, mert már tényleg nem lehetett hinni nekik. Ne akarj ilyen családi légkörben élni. Plusz abba is gondolj bele, hogy mit érezne anyukád, ha este benézne a szobádba, és téged nem találna ott. Aztán majd kerestetne a rendőrséggel, az meg baromi égő lenne, ha a rendőrök vinnének haza egy buliból.

2010. máj. 22. 22:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy még semmirről 14(!) évessen lemaradva!2 év múlva már tutira járhatsz bulizni,ezt most boritékolom!Inkább örülj és becsüld meg,hogy ilyen felelős szüleid vannak akik féltenek!A kiszökést meg nehogy megpróbáld,mert akkor elvágtad magad!!!
2010. máj. 22. 22:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Én engednélek,hisz mindenki a saját hibájából tanul a legjobban és a legtöbbet.Persze nem gondolom,hogy nem tudsz magadra vigyázni,de benne van a pakliban,hogy te is diszkóbalesetet szenvedsz..ártatlanul:jön egy részeg autós,aztán elüt,mikor mész hazafele.Én unatkoznék egy buliba,hiszen semelyik oszt.társam(aki lány) nem jár buliba.Viszont a másik osztályból szinte minden lány jár buliba.Leisszák magukat,még akkor is,ha úgy mennek oda,hogy azt mondják,hogy nem fognak inni...te is elcsábulnál az alkoholnak szerintem,meg a pasiknak is!!Ki az a csaj,aki ellene tudna állni egy táncnak?Kevés van ilyen.És a pasi felkér táncolni,aztán lehet h. kér tőled mást is..és ...vagy a poharadba drogot tesz..hogy elkábulj,és megtudjon d_gni..:P
2010. máj. 23. 00:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is detto ugyan ez volt, és én anyámmal eléggé rossz kapcsolatban vagyok. Főleg, hogy kb 1 éve szét is váltak Apámmal, mostanság vannak a válási tárgyalások, és mivel Apámmal élek, így tovább lehetek kint stb, mert Ő megengedi ... és mikor még velünk volt anyám, eléggé kimutattam nem tetszésem, de visszajöttem addigra amikor kellett..(fél9) =/ Szerintem Te is tartsd be, ne szökj el, mert akkor Apud se fog engedni, később se.
2010. máj. 23. 09:15
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekem is elváltak a szüleim... Csak már mindaketöjükkel beszélgettem erről... És apa enegedne(vagy legalábbis tovább).. Anya meg nem :S ... És én anyával élek...
2010. máj. 23. 11:25
 10/17 anonim ***** válasza:
figyelj.én 17 vagyok,18 éves szülinapomon mehetek először buliba...tudod mennyit lázongtam,balhéztam emiatt??és mire mentem vele?semmire.olyan helyen élek,ahova a szombat esti bulikra busszal járnak ausztriából a törökök(tudom hogy nem függ össze,de igaz).bemennek a bulikba,a buta lányokat elhívják,és ők soha többet nem mennek haza.és elég sok a késelés is...és ez egy nagyváros.nem ijesztegetni akarlak vagy ilyesmi,de valahol meg lehet érteni ám a szülőket is:)nem tudsz mit csinálni,ha nem engednek,nem mehetsz.de azért olyat csinálhatsz,hogy apukádnál alszol,és tőle elmész buliba:)
2010. máj. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!