A fiunk nagyon piperkőc, aggódnunk kellene?
15 éves fiúnk lassan férfi létére több időt tölt el naponta a fürdőszobában, mint egy lány az első randija előtt.
Egy sima zuhanyzás is legalább fél óráig tart nála, ha hajat mos (tehát minden harmadik nap), akkor pedig órákra befoglalja a fürdőt, vagy ötféle szert használ csak a hajmosáshoz, majd mindenféle krémmel kenegeti az arcát, csipesszel húzkodja állandóan a szőrszálait...
Csak nekünk fura ez az egész vagy másoknál is így van ebben a korosztályban?
Mi anno a 80-as években naponta egyszer este 5 perc alatt letussoltunk egy szappannal "oszt jó napot!", furán is néztünk volna arra, aki férfiként ennyit teszi-veszi magát.
Szerintem ez valahol nem normális dolog. Minden rendben lehet vele?
Kérdező igazad van, de nem ezt a sok jöttment internetezőt kell meggyőznöd. A te fiad, neked kell megnevelned. Mi innen Bivalypusztafütyköshalomattáról nem tudunk segíteni.
Két dolgot tehetsz, az egyik, hogy elbeszélgtsz vele. Megmondod hogy anyagi szarban vagytok, mától nincs több pancsikolás. Amúgy 15 évesen eddig is illett volna felfogni.
A másik: megmondod meddig pancsikolhat. Ha túllépi, elzárod a vizet a házban. Ha nem tetszik neki, megmondod hogy el lehet költözni, majd a saját pénzét engedje a lefolyóba. Ennyi.
Így van ahogyb 45-ös mondja,sokat kellene keresni.
De gondolom ti elvagytok a kis sörrel otthon az urad fingik is persze,meg lefürdik 5 perc alatt,gondolom fogat se mos max napi egyszer mert hát víz fogy.
Inkább magadba szálljál kérdező,ha nekem ilyen igénytelen szüleim lettek volna én tagadtalak volna ki titeket,szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!