Erdemes-e aggodnunk? Mikor hasznaljuk a terhessegi tesztet?
Ha elkezdtél szexuális életet élni, akkor pláne nem árt, ha vezeted egy naptárban, hogy mikor jött meg. Gondolom ez megvan. Nézz utána, hogy pontosan melyik nap az, amikortól már teherbe eshetsz (ha jól emlékszem 8-9. naptól), és onnantól használjatok óvszert. Férfiként tudom, hogy ez nem kellemes, de biztosabb, mint anélkül. Arra pontosan nem tudom a választ, hogy mennyit várj, de ha 1 héten belül nem jön meg, akkor mehettek a tesztért. Inkább dobjátok ki feleslegesen azt a pénzt, mint a bizonytalanság!
Ne abból indulj ki, hogy nem élvezett beléd. Jól mondod, már az előváladék is tartalmazhat egy kevés ondósejtet és ez néha megtermékenyítheti a petesejtet. Jó példa erre az a szeretkezésünk, aminél én ugyan időben kihúztam, de
most mégis felém rohan a fiam! Ha tudom, bent hagyom inkább! :o)
42/F
Köszönöm! 3 gyermek után talán van némi tapasztalatom. :o) Néha azon is elgondolkodom, hogy emberek sokezrei küszködnek azzal, hogy nem lehet gyermekük, hiába is próbálgatják gőzerővel "tolni", én meg, magunkból kiindulva, már azt gondolom, ha ránézek a feleségemre egy kicsit kívánatosabban, már akkor terhes lesz! Ugyanis az első kettő szándékosan készült adott időszakban, hogy lányok legyenek ... és azok lettek! Úgy látszik, hogy a mi házasságunkat tényleg az égben kötötték meg először!
De ti még igen fiatalok vagytok ehhez. Javaslom használjatok inkább tablettát (sajnos a férfiaknak szerintem nem kapható biztos szer itthon), mert azzal bátran próbálkozhattok, ahogy akartok. Mi 8 évet használtuk és utána gond nélkül jöhettek a gyerkőcök.
42/F
Szerintem mindegy kit ismersz, ki vallja be és ki nem. Kérdezd meg a nőgyógyászodat. Ha még nincs, keress egyet és vele konzultálj. A gyerekneveléshez vagy fiatal, nem a tablettához - szerintem :o))
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!